VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN FERİDUN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

2 Nisan 2021

..........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’a teşekkür etti. Altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarından bahseden Başkan Özcan, “Feridun Bey’e teşekkür ediyorum. Çalışmaları neticesinde hem halk memnun hem de trafik kazası sayısında büyük bir düşüş yaşanmış. İş Merkezi ile ilgili proje sahibi ile Feridun Bey oturup konuştu ve değişiklikleri yaptı. Eğer eski hali ile yapılmış olsaydı, buradan tek kuruşluk alan satamazdık. Siz Feridun Bey’e dua edin” dedi.
 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediye Meclis Toplantısı Nisan Ayı birinci oturumunda Belediye Meclis Üyelerine 2 yıllık görev süresinde proje ve vaatler ile ilgili sunum yaparken, Belediye Başkan Yardımcısı Feridun Yılmaz’a da teşekkür etti. Altyapı ve üstyapı çalışmalarından bahseden Başkan Özcan, Feridun Yılmaz’ın sorumluluğundaki Fen İşleri Müdürlüğü’nün yaptığı dönel kavşaklardan da söz etti. Özcan, “66 tane dönel kavşak kazandırdık. Bizden önce 15 tane dönel kavşak vardı. Toplam 81 oldu. Bolu’daki bütün ışıklardan arındıracağız. Alaaddin Bey ilk yaptığında her şeyini eleştiren ben, ‘Bu sefer doğru yapıyor’ dedim. Şu anda halkın yüzde 66,9’u dönel kavşaklardan çok memnun. Trafik kazalarında ise yüzde 78,7’lik bir düşüş var. Ben Feridun Bey’e teşekkür ediyorum. Çalışmaları neticesinde hem halk memnun hem de trafik kazası sayısında büyük bir düşüş yaşanmış. Üzerine düşen her şeyi yapıyor” ifadelerini kullandı.
 
“ALLAH RAZI OLSUN FERİDUN BEY” 
Özcan, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri’ne eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından yapılması planlanan İş Merkezi Projesini Feridun Yılmaz’ın değiştirdiğini belirterek, “Kaç senedir çukur orası. İğrenç bir projeydi. Proje sahibi ile Feridun Bey oturup konuştu ve değişiklikleri yaptı. Eğer eski hali ile yapılmış olsaydı, buradan tek kuruşluk alan satamazdık. Siz Feridun Bey’e dua edin. AK Parti Gurubu diyor ya ‘Yer satıyorsun’ diye, babamdan kalan yerleri satmıyorum. Yapıyorum da satıyorum. Alaaddin Amca’dan kalanı satmıyorum. Allah razı olsun Feridun Bey burada mesleki yeterliliğini gösterdi. Teşekkür ediyorum kendisine. Belediyeye en az 20 milyon TL para kazandırdı. Haziran Ayında bitiyor kabası. Dış cephesi ile birlikte Eylül Ayında tamamen bitmiş olacak. Alt katından yerleri satmaya başladık” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    2 Nisan 2021 • 18:48
    Gölyüzü kavşağını rahatlatmak için Ankara İstanbul istikameti araç tarafiği için alt geçit yapsan süper olur.Bolunun yükü şu an o kavşakta.Herkes sana duacı olur başkanım.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.