VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN MECLİS ÜYELERİNE 2 YILIN HESABINI VERDİ

2 Nisan 2021

.............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçim döneminde Bolu halkına verdiği 59 adet vaat ve diğer çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaptı. Nisan ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda konuşan Özcan, “Bolu’da ilk kez bir Belediye Başkanı vaatlerini unutmuyor, unutturmuyor ve neler yaptığını, neleri yapamadığını sizinle samimi olarak paylaşıyor.” dedi.

 

Bolu’da ilk kez bir Belediye Başkanı seçim vaatlerini unutmadı, unutturmadı… Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam gerçekleşen Belediye Meclisi’nin Nisan ayı 1. Birleşiminde, seçim vaatlerine ilişkin bir sunum yaptı.

 

 “Bolu’da bir ilki gerçekleştiriyoruz”

 

Seçim döneminde Bolu halkına dağıtığı “proje ve vaatler gazetesi”nin Grup Başkanvekillerine dağıtılmasıyla birlikte sunumuna başlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu halkının 5 yıllığına seçtiği bir Belediye Başkanı olarak ilk 2 yılı geride bıraktığını belirterek, “İlk 2 yılda ne yapmışız? Şu an bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bolu’da ilk kez bir belediye başkanı vaatlerini unutmuyor, unutturmuyor ve neler yaptığını neleri yapamadığını sizinle samimi olarak paylaşıyor.” diye konuştu.

Ardından led ekrana yansıtılan vaat gazetesinden yaptıklarını ve yapamadıklarını tek tek anlatan Özcan, Bolulara söz verdiği 59 vaatten 26’sını gerçekleştirdiklerini, 22’si ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, 2 vaatten de vazgeçtiğini söyledi. Rakamlarla ve yüzdelik oranlarla konuşan Özcan, “Toplam 59 vaadimiz ve projemiz vardı. Tamamlanan 26 proje. Tamamlanma oranı yüzde 45. Devam eden 22 adet projemiz var. Tamamlanma oranı yüzde 38. Gerçekleşmemiz projemiz ise 10 adet. Bunun da oranı %16,8. İki adet projeden de tahsis sorunu nedeniyle vazgeçtik. Biri Gölköy, diğeri Köroğlu Parkı. Biliyorsunuz oranın tahsisini bizden aldılar. Çevre Bakanlığı Millet Bahçesi yapacağız dedi.” ifadelerini kullandı.

Başkan Özcan, seçim gazetesindeki konuların ardından 2 yılda yapılan diğer çalışmaları da anlatarak, sunumunu tamamladı.

1 yorum yapılmış
  • cihangir
    3 Nisan 2021 • 00:14
    iki yılın hesabını vatandaş olarak bizde öğrenebilirmiyiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.