VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 FETÖ ŞÜPHELİSİ HAKKINDA KARAR VERİLDİ

1 Nisan 2021

....................................

Bolu merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında aktif görevdeki askerlerin de bulunduğu 6 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ ile irtibatlı olduğu iddiasıyla yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen 6 zanlı, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden eski sağlık astsubay Yasin Emre Y. ve meslekten ihraç edilen astsubay Emre G, savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ ile irtibatlı olduğu tespit edilen aktif görevdeki askerler H.Ç. ve K.G, meslekten ihraç edilen astsubay Emre G, eski sağlık astsubay Yasin Emre Y, muhasebeci E.E. ile herhangi bir çalışma kaydı bulunmayan Z.K'nin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Bolu, Balıkesir, Ankara, Gaziantep ve Edirne'de 29 Mart'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüpheliler gözaltına alınmıştı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.