VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MUTASYONLU VİRÜSÜN TÜRKİYEDEKİ ORANI YÜZDE 75

30 Mart 2021

.............................................

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, mutasyonlu virüsün ülke genelinde artış gösterdiğini açıklayarak, “Türkiye’deki oranı yüzde 75 ulaştı. Bunun yüzde 50 ila 95 arası değiştiğini görülüyor.” dedi.


Koronavirüs vakalarında yaşanan ciddi artışa ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Koca, “'Mutasyonla ilgili her geçen gün artıyor ve ağırlıklı şu an mutasyonun Türkiye’deki oranı yüzde 75 ulaştı. Bunun yüzde 50 ila 95 arası değiştiğini görülüyor. Bunun dışında da ülkemizde ağırlıklı olarak İngiliz mutantı söz konusu. Var olan virüsün yerine İngiliz mutantı geçti. Bu varyantın en önemli özelliği bulaştırıcılığının çok yüksek olması.” diye konuştu. 


TERAVİH NAMAZLARINA YENİ DÜZENLEME
Bakan Koca, Ramazan ayındaki teravih namazları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak, “Geçen seneki gibi Ramazan’da teraviler kapalı olmayacak ama özellikle bu noktada hassasiyet gösterilerek önlemler alınarak kılmaya devam edilecek. Toplu organizasyonlar iftar ve sahur gibi toplanmalar Cumhurbaşkanımızın açıkladığı şekliyle yasaklandı.” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • K
    30 Mart 2021 • 10:10
    Kukla milleti toplayın kongoreler yapın güzel bolumuzu kırmızı yapın
  • Glbahar
    30 Mart 2021 • 10:27
    Bazıların eşleri corono kocaları test yaptırmadan işe gidiyorlar duyum dedikoduları doğruysa genelde genç olanlar büyük yanlış yapıyor bilenlerde ihbar etmeli yazık cezayı esnaf çekiyor lütfen uyaralım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.