VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

18 Mart 2021

.......................................................

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle Bolu'nun Sağlık Mahallesi’nde bulunan Garnizon Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi. Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından şehitlerin mezarlarına karafil bırakıldı.

Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümü nedeniyle Bolu Garnizon Şehitliği’nde anma programı düzenlendi. Törene, Vali Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Albay Yavuz Çankaya, şehit yakını ve gaziler ile STK temsilcileri katıldı. Törende Bolu Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şubesi tarafından anıta çelenk bırakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından 3 el saygı atışı yapıldı.

Törende konuşan Piyade Binbaşı Adem Şimşek, Türk vatanının kahraman şehitlerimizin kanıyla sulanan toprağın adı olduğunu vurgulayarak, “Girdiği çatışmada yaraladığı düşman askerini canını tehlikeye atarak sırtına alıp düşman siperlerine kadar götürme cesaretini gösteren Mehmetçik, düşmanın her bir rütbesindeki askerini kendisine hayran bırakacak asil bir davranış sergileyerek, savaşın yalnızca öldürmekten ibaret olmadığını tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmıştır” diye konuştu.

Okunan duaların ardından törene katılanlar tarafından şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.