VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HEP BERABER KAYBEDERİZ"

4 Mart 2021

.................

Bolu Valisi Ahmet Ümit, koronavirüs denetimleri kapsamında pazar yerlerini gezdi. Vali Ümit, “İnşallah bu denetimlerden kazançlı çıkacağız. Aksi takdirde hep beraber kaybediyoruz. Birçok il okulunu açtı ama biz açamadık” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, koronavirüs denetimleri kapsamında pazar yerlerini gezdi. Vali Ümit, "Okullarımızın açılması, iş yerlerimizin açıklığının devam etmesi ve bir daha kapanmaması için sadece denetlediğimiz yerler değil, görünmeyen yerlerde de herkesin gerekli gayreti göstermeleri kurallara uymaları gerekmektedir. Bu şekilde hareket ettiğimizde yarınlarımız çok daha güzel olacak" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 3 bin 862 personelle yapılan koronavirüs denetimleri kapsamında kentteki pazar yerlerini gezdi.

“HEP BERABER KAYBEDERİZ”

Vatandaşlarla sohbet eden Vali Ümit, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Vatandaşımız gayet makul bir şekilde sorumluluğunu biliyor. İnşallah buradan kazançlı çıkacağız. Aksi takdirde hep beraber kaybediyoruz. Birçok il okulunu açtı ama biz açamadık. Okullarımızın açılması, iş yerlerimizin açıklığının devam etmesi ve bir daha kapanmaması için sadece denetlediğimiz yerler değil, görünmeyen yerlerde de herkesin gerekli gayreti göstermeleri kurallara uymaları gerekmektedir. Bu şekilde hareket ettiğimizde yarınlarımız çok daha güzel olacak" dedi. İnsanların artık virüsle yaşamaya alıştığını ve tedbirler kapsamında bir bilincin oluştuğunu kaydeden Ümit, "Bir şuur oluştu. Ama bunun daha da genişlemesini bekliyoruz. Daha gençlere doğru yayılmasını istiyoruz. Çünkü maske özellikle önemli bir unsur. Çocuklarımız bunu alışkanlık haline getirmesi gerekiyor. Bundan sonra kontrollü normalleşme sürecinin en önemli unsuru olacak. Vatandaşımız konuyla ilgili bilinçlendi ve sahipleniyor" diye konuştu.

 

2 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    4 Mart 2021 • 20:34
    Sn Vali pazar yerlerinde yaptığınız denetimler için sağolun Keşke birde kongrede denetim yatırsaydınız Ne mesafe vardı ne kurallara uyuldu
  • Bolulu
    5 Mart 2021 • 01:59
    Sayın Valim görevi bana devredin bir aya Bolu'da virüsü tamamen yok ederim. Bölgesel karantina, ilgiris çıkışlarına yasak, tüm işletmeler kapanacak, fırında dahil, tüm yemekler devlet tarafından karantinanin üçüncü haftası dağıtılacak. Bu kadar. Ver yetkiyi gör etkiyi.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.