VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

UYGULAMA OTELİ YENİDEN YAPILACAK

3 Mart 2021

.........................................................

Bolu’da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, yeniden inşa edilmesi için devlet yatırım programına alındı. 100 yatak kapasiteli uygulama otelinin 2023 yılında tamamlanarak hizmete girmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında depreme karşı dayanıksız olduğu tespit edilerek yıkım kararı alınan İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli yıkılarak yerine yenisi yapılması için beklenen karar çıktı.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, uygulama otelinin yeniden yapılması için devlet yatırım programına alındığını açıklayarak, “2020 yılı başında depreme karşı dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkım kararı alınarak Valiliğimizce boşaltılan İzzet Baysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli yine Valiliğimizin etkin takibi neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımızın 15 Ocak 2021 tarih ve 3428 sayılı kararları ile yerinde ve yeniden yapılmak üzere 2021 yılı devlet yatırım programına alındı.22 milyon TL’ye mal olacak 100 yatak kapasiteli Uygulama Oteli’nin inşaatına bu yıl başlanması ve 2023 yılında hizmete girmesi planlanmaktadır.” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Edasu
    4 Mart 2021 • 05:23
    Yeni tadilat yapılmıştı. Yap boz mu oldu.Yıkın nasılsa 80 milyon vatandaş ödüyor.
  • SerbestPiyasa
    9 Mart 2021 • 16:54
    yazık günah 22 milyon lira nedir yahu devletin elektriğini kullanacak devletin suyunu kullanacak,otelin giderleri hep devlete ait olacak 100 odalı olmasının amacı nedir ? devletin sermayesi kullanılarak özel sektöre zarar veriyorsunuz. Meyve veren ağacı kesiyorsunuz. Turizmde çalışan milyonlarca insanın ekmeğiyle oynuyorsunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.