VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR'A BÜYÜK SPONSOR

3 Mart 2021

................................

Boluspor, Türkiye’de FinTek sektörünün en önemli kurumlarından Bitexen Teknoloji A.Ş. ile 1,5 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Bitexen Teknoloji A.Ş. kırmızı beyazlılara forma sırt sponsoru oldu.

Boluspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; “Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle Türkiye’de FinTek sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Bitexen Teknoloji A.Ş.’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Etiketler: Boluboluspor
3 yorum yapılmış
  • KutepeliNecdet
    3 Mart 2021 • 04:27
    Bolu çıkışını sürdürdüğü sürece desteği artar 2 maç çok kritik Akhisar Es es ten 3 alıp Bolu'da galip gelirse şemsiye tersine döner dikkat edin istanbuldan saygılar
  • Bolulu
    3 Mart 2021 • 10:09
    Sanal para firmasını sponsor almak kimin fikri bilmiyorum da. Ama yarın o sanal para dalaveresinden canı yananların vebali onun boynuna. Millet Boluspor formasında ismi var diye sanal para masalına kanacak.
  • Gerekbolulu
    5 Mart 2021 • 02:35
    Bolulu arkadaşım herkesin aklı fikri var formada var diye kimse kimseye zorla bişey aldıramaz alırsada bunun kendinden başka kimsede vebali olmaz boluspor a hayırlı olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.