VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZ AKADEMİ’DEN ÖZEL EĞİTİME BİR YENİLİK DAHA

20 Şubat 2021

..............................

Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi geçtiğimiz günlerde kurduğu “Bilişim Sınıfı” adı altında Radyo Televizyon Atölyesi ile özel çocuklarımızın ailelerine yapacağı çeşitli canlı yayınlarla ve videolarla ulaşmayı ve o ailelerin sorunlarına çözüm aramayı hedefliyor. Pandemi veya çeşitli nedenlerle eğitimlerine ara vermek zorunda kalan Özel Eğitim gereksinimine ihtiyaç duyan bireyler ve aileleri için Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Radyo ve Televizyon Atölyesi bu amaçla yayınlarına başladı.

“RADYO TELEVİZYON ATÖLYESİ İLE TÜRKİYE’DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Farklı projelerinin yanı sıra etkinlik dolu eğitim anlayışı ile Özel Eğitimde fark yaratmaya devam eden Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi uzman kadrosu ile bundan sonra hem sosyal medya hesaplarından, hem de açtıkları Youtube kanalından özel çocuklarının ailelerine yardımcı olmayı hedefliyor. 

Bolu’da olduğu kadar Türkiye genelinde de özel gereksinim duyan tüm çocuklara ve onların ailelerin ulaşmayı hedefleyen Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, kurumdan yapacağı canlı yayınlar için gün sayıyor. Radyo Televizyon Atölyesi adı altında kurumda hazırlanan canlı yayın stüdyosunda İz Akademinin alanlarında uzman kadrosu ailelerden gelen sorulara canlı yayınlarda tek tek cevap verecek. Bu programların Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Youtube kanalından ve medya hesaplarından takip edilebileceği belirtildi.  İlk olarak Youtube’da Özel İz Akademi adı altında özel eğitim alanındaki konuların kurumun uzmanları tarafından anlatıldığı videolarla yola çıkan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yapacakları canlı yayınlar ile bu alanda Türkiye’de bir ilki başarmak istedikleri ve çok büyük kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirttiler.

“İZ AKADEMİDE EĞİTİM GÖREN ÖZEL ÇOCUKLAR BU YAYINLARDA KAMERAMAN, YÖNETMEN OLACAK REJİ’DE AKTİF OLARAK GÖREV YAPACAK”

Bilişim Sınıfı ile çağın gereği teknolojiyi öğrencileri ile buluşturan Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bu sınıfın altında kurduğu Radyo Televizyon Atölyesinde Özel Öğrencilerinin medyacılık alanındaki yeteneklerini de keşfetmeyi amaçlıyor. Özel İz Akademi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bu çekimlerde özel öğrencilerini görevlendirerek kimini kameraman, kimini yönetmen olarak görevlendirirken, bazı öğrenciler Reji’de aktif olarak görev alıyorlar. Bu atölyede ayrıca çocuklar profesyonel fotoğraf makineleri ile fotoğrafçılığı da öğreniyorlar.Konuyla ilgili daha fazla bilgi için 0538 700 09 20 numaralı telefondan kendilerine ulaşabilecekleri veya Bolu Köroğlu Mahallesi Berrak Sokak 3 numarada yer alan kurumda kendilerini ziyaret edebilecekleri ifade edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.