VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SALİH YERGİN AÇIKLAMALARDA BULUNDU

19 Şubat 2021

...............................

HABER:GülnihalKARATEKİN

TVF Kadınlar 1. Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor’un başarılı antrenörü Salih Yergin açıklamalarda bulundu. Beklentilerin yüksek olduğunu ve iyi çalıştıklarını söyleyen Yergin kazanmaları gereken 2 önemli deplasman olduğunu ardından ise tablodaki yerin netleşeceğini belirtti.

Bolu Belediyespor’un başarılı antrenörü Salih Yergin açıklamalarda bulundu. Beklentilerin yüksek olduğunu ve iyi çalıştıklarını vurgulayan Salih Yergin, “Beklentilerimiz yüksek her zaman da nasıl gelişebiliriz ya da geliştirebiliriz diye çalışıyoruz. Çocuklar iyi çalışıyor sizlerin de destekleri büyük başta Tanju Başkan olmak üzere Sinan Başkan, Yönetim Kurulu, Koordinatör arkadaşlar olmak üzere iyi bir aileyiz. Elimizden geleni yapıyoruz. Lig etabını iyi geçiriyoruz. Büyük bir aksaklık yaşamadan pandemi tedbirleri olsun sakatlık tedbirler olsun belli mevkilerde çok geniş bir kadromuz yok. O yüzden temkinli hareket ediyoruz. Bu şekilde grubun tamamını finale taşımak istiyoruz. Şuanda final etabı görünüyor gibi  ikinci yarı  4 zorlu deplasmanımız vardı. İkisini hallettik Kazasız belasız kazandık döndük. 2 tane daha var. O deplasmanları da hallettikten sonra tablonun içinde yerimizi garantilemiş oluyoruz. Ondan sonra yarı final ve final etabıyla ilgili çalışma düzenine geçeceğiz.”dedi.

Pandemi sürecinin sorunsuz devam ettiğini dile getirerek,“ Şimdilik herşey çok güzel. Belirli bir planlama oluşturduk hem büyüklerimiz hem de çocuklarımız ciddi anlamda koordine oldular. Dolayısıyla ne kadar çok tedbir alırsanız o kadar az etkileniyorsunuz. Biz de elimizden geldiğince yani yemek yeme ortamımızdan tutun iletişim kurduğumuz ortamlara kadar belirledik. Dediğim gibi çocuklarımıza buna katılım sağladı. Bizim maç günleri öncesi ve sonrası testlerle tedbirli hareket ettik. Çok şükür bugünlere kadar getirdik İnşallah bir sıkıntı yaşamadan finale tam takım gitmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.