VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

31 Ocak 2021

...............................

İYİ Parti gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. İYİ Parti’ye CHP’den ve AKP’den üye katılımı oldu. Yeni üyelere rozet takma töreni parti binasında gerçekleştirildi. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş partiye olan ilgiden memnun olduklarını söyledi.

İYİ Parti yeni üye katılımlarıyla büyümeye devam ediyor. CHP’den ve AKP’den istifa ederek İYİ Parti saflarına katılan yeni parti üyelerinin rozet takma töreni İYİ Parti binasında gerçekleşti. Törene yeni katılan üyelerle birlikte İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Merkez İlçe Başkanı Murat Güler, Belediye Meclis Üyesi Mansur Şen, parti yöneticileri ve parti üyeleri katıldı. Törende İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş parti siyaseti hakkında bilgiler vererek yeni üyelere hoş geldiniz dedi. Örnekbaş konuşmasında İYİ Partiye vatandaşın gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi.

SAFLARI SIKLAŞTIRALIM

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş partide gerçekleşen tören fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak yeni üyelere sosyal medya hesapları üzerinde yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Örnekbaş teşekkür mesajında şu ifadeleri kullandı:

“İYİ ki varsınız İYİ ki bizimlesiniz. Evinize, partinize hoş geldiniz"

Kalbinde bu memleketin sevdasını taşıyan İYİ yürekli yol arkadaşlarım; dün milletten aldığını yine milletine vermek için gözünü kırpmadan canını feda eden ecdadımızın kutsal emaneti hepimizin omuzlarındadır.   Emanet emin ellerdedir. Tan ağarmaktadır Bu ülkenin üzerine İYİ’lik güneşi İYİ’lik partisi İYİ’lerin partisi İyi Parti doğacaktır Safları sıklaştıralım Burası kardeşlik otağıdır. Birlik ocağıdır. Hep birlikte omuz omuza mücadele ederek sarayın saltanatını yıkacağız. Bu talan düzeni sizlerin adaletli mücadelesinde son bulacak. Bu ülke için, bu aziz millet için, davamıza sonuna kadar inanıyoruz. Bu sayede karşılaştığımız zorluklara karşı mücadele edip, önümüze çıkarılan engelleri aştık, aşıyoruz ve aşacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Parti saflarımıza katılarak İYİ bir ülke inşa etmek için İYİ’lerin yanında olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. İYİ ki varsınız İYİ ki bizimlesiniz” ifadelerini kullandı.

  • İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
  • İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
  • İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
  • İYİ PARTİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
1 yorum yapılmış
  • Garipbirkyl
    31 Ocak 2021 • 10:56
    Allah iyilerle beraber yolunuz açık olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.