VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“HEDEFİMİZ DOĞRUDAN ŞAMPİYONLUK”

8 Ocak 2021

..............................

HABER:Mutlu YUCA

BELEDİYESPOR KADIN VOLEYBOL TAKIMI GURURUMUZ OLDU.

Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, transferlere erken başlayarak iyi oyuncuları takıma kazandırmanın başarıyı getirdiğini vurgulayarak, “Hedefimiz doğrudan şampiyonluk. Zaten bizim bütün oyuncularımızla yaptığımız sözleşmelerde öyle futbolcular gibi play-off primi koymadık. Şampiyonluk primi koyduk. Şampiyon olmazsa kimse primini alamaz” dedi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Liginde oynadıkları on maçın dokuzunu kazanarak ilk devreyi lider tamamlayan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı elde ettikleri başarılarla kentin gururu oldu. Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Yeni Yıl’ gazetesine açıklamalarda bulunan Başkan Barut, lig başlamadan önce transferlere başlayarak iyi oyuncuları takıma kazandırmanın başarıyı getirdiğine dikkat çekerek, “Her başarının bir alt yapısı var. Bizde geçen seneden bu yana ligde ve üst ligde oynayan bütün oyuncuları izliyoruz. Sene başında transfere çok erken başladık. Her bitirdiğimiz transferde uzun izlemeler uzun incelemeler sonunda oldu. Bizim harcadığımız para kamunun parası. Dolayısıyla harcadığımız kuruşun hesabını vermek zorundayız. Bunun bilinci altında hepsinin pazarlıklarını kıran kırana yaptık. İnanın Sultanlar Liginde oynayan oyuncular bile geçen seneden daha az bir paraya transfer oldular. Onun neticesinde de iyi bir takım kurduk. O takımda şu an meyvelerini veriyor. Bildiğiniz gibi ilk yarıyı en yüksek puanla lider tamamladık.” diye konuştu.

BAŞKAN BARUT’TAN DESTEK ÇAĞRISI

Bolu Belediyesi dışında takımı mali desteğin olmadığının altını çizen Başkan Barut, şunları söyledi:
“Bolu Belediyesi dışında kimsenin mali desteği yok. Boluspor ‘a verilen paranın binde birine razıyız. Tabi bizimde önceliğimiz Boluspor ama salon sporlarına özellikle başarılı takımlara sahip kulüplere her zaman destek olunması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden özellikle esnafımız ufak da olsa bize destek olsunlar, deplasman sponsorluğu alalım. Bu ufak sponsorluklar bizim için çok büyük önem taşıyor. Rakiplerimize baktığımızda sadece formalarında bizim iki katımız sponsorları olduğu, iki katı paralar aldıklarını düşme potasında olan bazı takımların bile bizim bütçemizin iki üç katı olduğu görülecektir. Biz şu anda lideriz ama inanın bu ligin ortalarında altlarına doğru en az bütçeli takımlardan biriyiz. Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan sürekli yardım ediyor ama biz Sultanlar Ligi’ne çıkmak istiyorsak mutlaka sponsorlarımızın veya yardım sever insanlarımızın bize destek olması lazım.”

2-3 OYUNCUYLA TAKVİYE YAPMAK İSTİYORUZ

Devre arasında 2 veya 3 oyuncuyu takıma katmak istediklerini dile getiren Başkan Barut, “Biz bu sene riske girmek istemiyoruz. Bizim takımız şu anda bile kaliteli. Final oynayabilecek, play-off oynayabilecek takımlardan bir tanesi. Bizim dezavantajımız kısıtlı bütçemiz olduğu için çok az oyuncuyla müsabakalara katılıyoruz. Pandemi nedeniyle bir pozitif vaka çıkması durumunda en az üç dört oyuncunun oynayamaması durumunda arkadan gelecek oyuncuların süreci götürmesi lazım. O yüzden iki veya üç oyuncuyla takviye yapmak istiyoruz. Takviye ettiğimiz isimlerde bu ligin hakkını verecek, bizi ileriye taşıyacak oyuncular olacak.” ifadelerini kullandı.

10-12 YAŞ ARASI GRUBA VOLEYBOL OKULU AÇMAK İSTİYORUZ

Başkan Barut, alt yapı vurgusu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü:
“Pandemi süreci olduğu için alt liglere önem veremiyoruz. Antrenmanlarını izleyemiyoruz, maçlarına çok fazla gidemiyoruz. Ama alt ligde İnkılap, Tayfun hoca ile başarılı bir grafik sergiliyor. Alttan gelecek her oyuncuya kapımız açık. Onun dışında bizim asıl yapmak isteğimiz 10-12 arası yaş gruplarına voleybol okulu açmak.”

 HEDEFİMİZ DOĞRUDAN ŞAMPİYONLUK

Hedeflerinin doğrudan şampiyonluk olduğunu vurgulayan Başkan Barut, “Hedefimiz doğrudan şampiyonluk. Zaten bizim bütün oyuncularımızla yaptığımız sözleşmelerde öyle futbolcular gibi play-off primi koymadık, şampiyonluk primi koyduk. Şampiyon olmazsa kimse primini alamaz.” dedi.

HENTBOL TAKIMININ BAŞARISI BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR

Başarılı bir grafik sergileyen Bolu Belediye Hentbol takımının da kentin çocuklarından kurulu bir takım olduğunu hatırlatan Başkan Barut, açıklamalarına şöyle devam etti:
“Hentbol takımı bizim kendi içimizden bir takım Bolulu bir takım. Onları çok ayrı seviyorum, çünkü voleybol takımında oynayan oyuncuların çoğunluğu dışarıdan gelme fakat hentbol takımımızın yüzde 90’ı Bolulu çocuklarımızdan oluşuyor. Bizim en büyük amacımızda zaten Bolulu çocuklara spor yaptırmak. Sercan hocanın önderliğinde kurulmuş bir takım. Erhan hocamız ve Sercan hocamız gerçekten bu işe gerçekten gönül vermişler. Bolulu çocukların spor yapmalarını çok istiyorlar. Bende onların galibiyetlerinden çok mutluluk duyuyorum. Bizim onlardan şampiyonluk beklentimiz yok. Buna rağmen maçlarını kaybetmiyorlar. Bu bizim için ayrı bir mutluluk. Bolu’nun çocuklarının neler yapabileceğini gösteriyor. Sadece voleybolla değil hentbolla da göğsümüz kabardı. Hentbola ayrı bir destek istiyoruz. Çünkü hentbolun bütçesi düşük. Diğer branşları da pandemi sürecinde devam ettirmek istiyoruz fakat göze alamıyoruz. Bütün hijyen ve mesafe kurallarına uymaya özen gösteriyoruz.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.