VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 6 OCAK ÇARŞAMBA

6 Ocak 2021

........................

1-Kasaplar Mahallesi halkından, İzzet KAHVECİ’nin eşi, Ender, Nermin KAHVECİ, Sabahat TÜRK’ün anneleri, Emekli Öğretmen Nebahat ÜNALAN’ın ablası;ŞEREF KAHVECİ hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Kasaplar Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

2-Bahçeköy Köyü halkından, Merhum Tahsin ÖZDOĞAN’ın eşi, Hacer ÇELİK, Makbule VURAL, Huriye GÜLEN, Merhum Şemsi ÖZDOĞAN ve Tahsin MAZHAR’ın anneleri;RAFİYE ÖZDOĞAN hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 12:00 da Bahçeköy Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Çömlekçiler Köyü halkından, Sağlık Mahallesinde ikamet eden;MUZAFFER SOYAYDIN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Çömlekçiler Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Boluspor Kulübünden emekli, Merhum Rahmi MAÇKA’nın eşi, Günseli, Metin, Fehmi, Oğuzhan MAÇKA, Şule ERALP’in anneleri, Selami, Metin, Menekşe, Başak MAÇKA, Özgür ERALP’in kayınvalideleri;SEVİM MAÇKA hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 13:30 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

5-Merhum Abdullah ve Merhume Huri PARLAK’ın oğulları, İbrahim PARLAK’ın ağabeyi, Hüseyin PARLAK ve Ayşe ŞEN’in babaları;MEHMET PARLAK hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:00 da Kasaplar Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: boluvefatedenler
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.