VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH METİN'DEN GÖLKÖY AÇIKLAMASI

4 Ocak 2021

............................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy Barajı projesinin 2021 yılının bahar aylarında biteceğini ve Gölköy’ün vatandaşların ailecek bolca vakit geçireceği yer haline geleceğini belirterek, “Tedbirleri alarak güzel bir rekreasyon çalışması yaptık. Bunun tamamlanması inşallah 2021 yılının bahar ayında bitecek” ifadelerini kullandı.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gölköy projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Projenin Bolu merkez için çok önemli bir proje olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Metin, “Gölün çevresinde bulunan 7 KM’lik asfalt yapılarak iyileştirildi. Şimdi de 2 Milyon TL’lik rekreasyon çalışması için çalışmalarımızı başlattık” dedi.

“İNŞALLAH 2021 YILININ BAHAR AYINDA BİTECEK”

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Metin, “Bolu merkez için önemli bir proje, Gölköy rekreasyon projesi. Malum Gölköy bizim mesire yeri olarak çok önemli yerimiz. Vatandaşın çok talepte bulunduğu bir bölge. Ancak bu bölgede geçmişte gerekli çalışmalar yapılamadı. İçme suyu havzası olmasına rağmen oradaki tedbirleri alarak güzel bir rekreasyon çalışması yaptık. Bunun tamamlanması inşallah 2021 yılının bahar ayında bitecek. Ve vatandaşımızın ailesi ile beraber bolca vakit geçireceğiz önemli bir nefes alma merkezini oluşturmuş olacağız.  Gölün çevresinde bulunan 7 KM’lik asfalt yapılarak iyileştirildi. Şimdi de 2 Milyon TL’lik rekreasyon çalışması için çalışmalarımızı başlattık” ifadelerini kullandı.

Haber-Bolu Takip Gazetesi

7 yorum yapılmış
  • temizlik
    4 Ocak 2021 • 07:03
    olta atanlardan para alın , ayrıca suların çekilmesiyle bir çok pislik ortaya çıktı temizlik ekiplerinin şu an bölgeye gidip gölette temizlik yapması lazım.
  • Melungeon14
    4 Ocak 2021 • 09:19
    sallıyor heralde kaç haftadır gidiyorum.tek kazma vurulan yer..yok. .
  • Bolulu
    4 Ocak 2021 • 10:41
    Yapılan o asfat hiç iyi değil onun yerine normal atabilirdi
  • Bolu14
    4 Ocak 2021 • 13:18
    Gölköy ün. Ayyaşların konakladığı yer olmaması için gerekli motorlu polis ekiplerinin olması gerekiyor.. Peyzaj mimarları ne güne duruyor. Restoranlarda yapılabilir.. Efsane olur.. Boluya yakışır...
  • Boluluvatanda
    5 Ocak 2021 • 00:42
    Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz.Sizler sayesinde Bolu daha iyi ve daha güzel hizmetlere layıktır. Bolunun gelişmesi için, Valilik, üniversite ve diğer kurumların proje hazırlayarak, Bakanımıza sunmalarını bekliyoruz.
  • Eren
    11 Ağustos 2021 • 23:04
    bir bolulu olarak konum olarak mükemmel bir yer olan gölköyün girişindede para alınmasına ragmen çöp kutusu koyulmaya aciz bir yer olması bizleri çok çok üzüyordu insanları çöplerini toplamaya teşfik edecek temiz bir ortam sunulmayınca herkes oldugu yere bırakıp gidiyor kötü kokular ve görüntü zincirleme ilerliyordu (çöp kutusu yok değil var ama yetersiz) insanımızı duyarlı olması ve bu güzel vatana sahip çıkması temennisi ile sevgiler saygılar daha güzel
  • bolulugen
    2 Eylül 2021 • 23:11
    2021 yılıda bitmek üzere ve bir çalışma göremedik ne yazıkki acaba fatih bey bu konu hakkında ne düşünüyor merak ile takip ediyorum bu güzel ilimizdeki gölköyün tuvalet çeşme ve çöp kutuları ile donatılması ve temiz bir çevre temiz bir doğa için inşallah güzel günler göreceğiz.....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.