VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PARTİLİLERDEN AHMET YILMAZ'A DESTEK

25 Aralık 2020

............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın şehir dışı programı nedeniyle Başkanvekili olarak görev yapan Ahmet Yılmaz’ı sevenleri yalnız bırakmadı. İYİ Parti’nin önemli isimlerinden Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, kurucu üyeler ve mevcut yönetimde görev yapan çok sayıda partili, destek için gruplar halinde Başkanvekili Ahmet Yılmaz’ı ziyaret etti. 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Perşembe günü Ankara programı dolayısıyla Başkanvekili olarak Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yılmaz’ı görevlendirdi. Sabahın ilk saatlerinden itibaren yoğun çalışma temposu içine giren Başkanvekili Ahmet Yılmaz, gün içerisinde yoğun ziyaretçi trafiği yaşadı.  

KURUCU İL BAŞKANI AYDIN VE PARTİLİDEN DESTEK ZİYARETİ

Özellikle İYİ Partili kadrolarından çok sayıda partili, tecrübeli siyasetçiye destek için ziyarette bulundu.  Aralarında İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, kurucu üyeler ve mevcut yönetimlerde görev alan çok sayıda partili, Yılmaz’ı ziyaret etti.  Bolu Belediye Başkanvekili Ahmet Yılmaz, Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın ve diğer partilileri makamda ağırlayarak, gündeme ve çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

İSTİFA MİLLET İTTİFAKI’NI ETKİLEMEZ

Başkanvekili Ahmet Yılmaz’ın, görüşmelerde, Millet İttifakı’nın uyumlu çalışmasına değindiği ve “Mansur Şen’in görevinden istifa etmesi ilkesel nedenlerden dolayı olabilir. Millet İttifakı’nı olumsuz etkileyeceğini düşünmüyorum. Gayet uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı devam ettirip Bolu’ya hizmet etmeye edeceğiz. Ben şahsım adına beni ziyarete gelen tüm İYİ Partili dostlarıma teşekkür ederim. Partimiz birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına tüm hızla devam edecektir.”  dediği öğrenildi.

3 yorum yapılmış
  • Keskin
    25 Aralık 2020 • 07:57
    Sağol Ahmet Abi kendine yakışır bir açıklama yapmışsın İkilik çıkartmak isteyenler inşallah susar
  • Kkb
    25 Aralık 2020 • 08:27
    Öyle leş kargası gibi çökmeye çalışırlar ama nede olsa geçici olarak başkan koltuğu bırakmış.
  • 23Nisan
    25 Aralık 2020 • 09:24
    24 Nisan başkanı. Komedi gibi Menfaat uğruna insanlar neler yapıyor. İpliler iki ayrı ipe dizilmiş. Kimse kimseyi IP lemiyor. Başkanda eline mavi boncuk almış ikisini de ipe dizmiş. Boncuğa ulaşmak için birbirlerini yiyorlar. Durumun vahameti. İzle izle gül ibret al
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.