VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZDEMİR O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ..

24 Aralık 2020

..............................................

asuman şentürk tekinBolu Belediye Başkanlık Sözcüsü Rasim Özdemir, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine CHP’li Asuman Şentürk Tekin’in atanmasına ilişkin yaşanan süreci anlatarak, “İmar komisyonu yada imar müdürlüğü ile ilgili herhangi bir görüş ayrılığı söz konusu değil. Sayın Şen ile Başkan Özcan’ın ilkesel anlamda bir görüş ayrılığı olmuştur” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın seçimden önce denetim komisyonu başkanlığı için muhalefetten bir ismi görevlendireceğini hatırlatan Özdemir, şeffaflık vurgusu yaptı. Özdemir, “Bize herhangi bir çamur atılmasın diye denetim komisyonu başkanını muhalefetten seçeceğimizi söyledik. Göreve gelince de AK Parti’li meclis üyemizi denetim komisyonu başkanı yaptık. Denetim komisyonu başkanımız bütün birimleri tek tek inceledi. Bu incelediği müdürlükler arasında İmar Müdürlüğü’de var. Yapılan denetimin ardından bir tane bile şaibeli karar bulunamadı. Biz göreve geldiğimizden sonra belediyenin beşinci katı müfettişlere ayrıldı. Biz geldiğimizden bu yana müfettişlerimiz bizi inceliyor. Müfettişlerimiz denetimlerden sonra hiç biri şekilde yazılı veya sözlü olarak bize bir uyarıda bulunmadı.” şeklinde konuştu.

MANSUR ŞEN NEDEN İSTİFA ETTİ

Mansur Şen’in görevinden niye istifa ettiğine de açıklık getiren Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:
“İmar komisyonu yada imar müdürlüğü ile ilgili herhangi bir görüş ayrılığı söz konusu değil. Sayın Şen ile Başkan Özcan’ın ilkesel anlamda bir görüş ayrılığı olmuştur. Yolların ayrılması noktasına gelindiğinde ise İYİ Parti’li yöneticiler ile görüşülmüş başkanımız İYİ Parti’li Ahmet Yılmaz ile daha uyumlu çalışabileceğini ve bu göreve getirebileceğini söyledi. İYİ Parti’li yöneticiler ise Ahmet Yılmaz’ın bu göreve getirilmesini istemediler. Belediyede yapılması bekleyen işler ve İmar Müdürlüğü’nde bekleyen dosyaların çoğalması nedeniyle başkanımız İYİ Parti İl Başkanını bilgilendirerek Asuman Şentürk Tekin’i, Mansur Şen’den boşalan başkan yardımcılığı görevine atadı.”

2 yorum yapılmış
  • rasimecevap
    24 Aralık 2020 • 05:35
    rasim hep kelime oyunu yapmışsın konuşmanda biraz gerçekci konuş lütfen algı yapmayı bırakın zira biz başından beri sizin düşüncenizi biliyoruz.Sahi karadere sularını getiremiyeceksiniz galiba herkesin ağzında karadere suları konusu dolaşıyor caddeye süs ışığı takmakla göz boyamakla belediyecelik olmaz yüzünüzü halka dönün biraz herşeyden önce şu su işini çözün nerdeyse hergün su kesintisi yapmaya başladınız yeminle alaattini mumla aramaya başlad
  • Vatada
    24 Aralık 2020 • 08:33
    Sayın Rasim başkanı önce konuyu anatında vatandaş alasın ilkesel demed nedir doğruyu söyleyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.