VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O RENKLERE AÇIKLIK GETİRDİ..

24 Aralık 2020

...............................................

HABER-Ayşe Songül ERHAN

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde yapılan renkli ışıkların terör örgütü PKK’nın sözde bayrağındaki renklere benzetilerek tepki oluşturması üzerine açıklama yapan, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Oradaki renkler Bolusporumuzun ve Bolu Belediyesi’nin logosundaki renkler olan kırmızı beyaz ve yeşil renginden oluşmaktadır. Fotoğraflarda fark ettik ki, yukarıdaki sarı lambaların ışığı, beyaz renkteki ışıklandırma üzerinde hakimiyet oluşturmuş, beyaz olan renk sarı gibi yansımış. Biz de bunu fark edince anlaştığımız firmaya söyleyerek daha güçlü bir beyaz kullanılması konusunda talimat verdik. Bizim göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden biri kaldırılan ‘Türkiye Cumhuriyeti’ ibarelerini tekrar yerine koymak oldu. Bizim tutumumuzu gayet iyi biliyorlar. Boş paylaşımda bulunanlar boş yapmasınlar” dedi.


Bolu Belediyesi ekiplerinin,  İzzet Baysal Caddesi üzerinde yürüttüğü çalışmalar kapsamında caddedeki lambalara çiçek şeklinde renkli ışıklar eklendi. Işıkların renklerinin terör örgütü PKK’nın sözde bayrağındaki renklere benzetilerek olumsuz yorumlara neden olmasına sert tepki gösteren Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Ne belediye başkanımızın ne yönetimimizin o terör örgütü ile aynı satırda değil, aynı kitapta bile yan yana gelmemiz söz konusu değildir. Bizim ne olduğumuzu, nasıl bir görüşe sahip olduğumuzu herkes biliyor. Belediye Başkanımızın ilk gün il başkanı, olarak ilçe başkanı olarak, milletvekili olarak yaptığı konuşmalar attığı adımlar dün neyse bugün de aynıdır” diye konuştu. 

“BOŞ YAPMASINLAR”

“Bazı Belediye meclis üyelerimizin paylaşımlarını gördüm, oturduğu yerden bir şeyler yapmaya çalışan bazı arkadaşlar boş yapıyorlar. Oradaki renkler Bolusporumuzun ve Bolu Belediyesi’nin logosundaki renkler olan kırmızı beyaz ve yeşil renginden oluşmaktadır. Fakat fotoğraflarda fark ettik ki, yukarıdaki sarı lambaların ışığı, beyaz renkteki ışıklandırma üzerinde hakimiyet oluşturmuş, beyaz olan renk sarı gibi yansımış. Biz de bunu fark edince anlaştığımız firmaya söyleyerek daha güçlü bir beyaz kullanılması konusunda talimat verdik. Onunla ilgili çalışmalara başladık.
Bizim göreve geldiğimizde yaptığımız ilk işlerden biri kaldırılan ‘Türkiye Cumhuriyeti’ ibarelerini tekrar yerine koymak oldu. Bizim tutumumuzu gayet iyi biliyorlar. Boş paylaşımda bulunanlar boş yapmasınlar” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Adguzel
    24 Aralık 2020 • 04:54
    KIRMIZI BEYAZ ÇOK YAKIŞIR...RİCA ETSEK KIRMIZI BEYAZ OLURMU ACABA ?
  • rasimecevap
    24 Aralık 2020 • 05:39
    rasim onun içinmi hdp li yöneticiler sizden 4000 oyu geri istediler rasimciğim ramazanda yardım kolilerinin önceliğini kimlere verdiğinizide biliyoruz asıl sen boş yapıyorsun günü gelince herşey ortaya çıkar elbet
  • Gerektenmi
    24 Aralık 2020 • 11:13
    CHP bin en sevdiğim yönü duyarlı bir parti olması anında açıklama gelmesi ve eksik yada hataların düzeltilmesi çok güzel birşey. ama boş yapmasınlar biraz fazla samimi olmuş sanki :)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.