VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BOLU BELEDİYESİ RANT İLE ANILMAYACAKTIR"

24 Aralık 2020

...........................................

HABER-Ayşe Songül ERHAN

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, İYİ Parti’li Mansur Şen’in yerine başkan yardımcılığı görevine CHP’li bir ismin atanmasının ardından ulusal medyada çıkan ‘İttifakta rant çatlağı’ başlıklı haberde yer alan ifadelerin gerçeğini yansıtmadığını vurgulayarak haberle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Özdemir, imar kararlarında imzası bulunan tek kişinin istifa eden Mansur Şen olduğunu söyledi.

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü Rasim Özdemir, İYİ Parti’li Mansur Şen’in belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa etmesinin ardından yerine CHP’li Meclis üyesi İmar Komisyonu Başkanı Asuman Şentürk Tekin’in atanmasının ardından bazı medya organlarında ortaya atılan rant iddialarına tepki gösterdi.

"BOLU BELEDİYESİ RANT İLE ANILMAYACAKTIR"

Bolu Belediyesinin hiçbir zaman rant ile anılmadığının altını çizen Özdemir, “Bolu Belediyesi bundan sonra da rant ile anılmayacaktır. Biz göreve gelirken bunun sözünü verdik bu sözümüzün de arkasındayız. Yandaş medyada Bolu Belediyesi karıştı, ittifakta rant çatlağı şeklinde haberler yer aldı. Bu haberle ilgili suç duyurusunda bulunacağız.  Herhangi bir imar konusu ile ilgili bugüne kadar Bolu Belediyesinde tek yetkili Mansur Şen’di. Çıkan kararlarda imzası bulunan tek kişi kendisiydi. Bolu Belediye Başkanımızın İmar Komisyonu ile ilgili ne bir kararı ne de Başkan Yardımcısı Şen’e bir yaptırımı olmamıştır. Bolu’da imar ile alınan kararların yüzde 95’i belediye meclis üyelerinin oy birliği ile alındı.” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • merdmenci
    24 Aralık 2020 • 07:31
    At at at yalanı öpeyim inananı
  • Vatanda
    24 Aralık 2020 • 22:40
    Çalışmalarınız ve ilkelerinizle halkın takdirini kazanıyorsunuz. Tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.