VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"KİMİNLE ÇALIŞACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM"

22 Aralık 2020

....................................

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen'in bugün istifasını resmen vereceği öğrenilirken, Başkan Tanju Özcan'ın isteği üzerine Şen'in yerine İYİ Parti'den Ahmet Yılmaz'ın atanması bekleniyordu.  İYİ Parti yönetimi  göreve Ahmet Yılmaz'ın değil Hasan Hakan Alpaslan'ı istedi. Özcan ise, "Benim kiminle çalışacağıma siz değil ben karar veririm. Ben Ahmet Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Kaldı ki Ahmet Yılmaz'da sizin partinizin kurucusu ve belediye meclis üyesi" dedi. 

İYİ Parti kontejanından başkan yardımcısı olan Mansur Şen'in bugün resmen istifasını vereceği öğrenilirken, yerine yine İYİ Parti'den bir ismin atanması bekleniyordu. Belediye Başkanı Tanju Özcan, İYİ Parti'den tecrübesi ve Bolu'da sevilen biri olması nedeniyle Ahmet Yılmaz'ı bu göreve getirmek istediğini söyledi. İYİ Parti yönetimi başkan Özcan'a çıkarak, Mansur Şen'in yerine göreve getirilecek olan isim için, "Biz Ahmet Yılmaz'ı değil, Hasan Hakan Alpaslan'ı istiyoruz" dediler.

"KİMİNLE ÇALIŞACAĞIMA BEN KARAR VERİRİM"

Bunun üzerine Başkan Özcan restini çekerek, "Benim kiminle çalışacağıma siz değil ben karar veririm. Ben Ahmet Yılmaz ile çalışmak istiyorum. Kaldı ki Ahmet Yılmaz'da sizin partinizin kurucusu ve belediye meclis üyesi" dedi. Bu gelişmelerden sonra şu an Başkan Yardımcılığına kimin geleceği henüz belirsizliğini koruyor.

Haber : Caner Güngör

5 yorum yapılmış
  • EMEKLESNAF
    22 Aralık 2020 • 07:59
    ADAM HAKLI
  • YaarGLER
    22 Aralık 2020 • 08:49
    T. Özcan bugün kiminle çalışacağına ittifak ortağını dışlayarak karar verebilir. Yarında ittifak ortağı kiminle ittifak yapacağına kendisi karar verir. Mansur başkanın niçin başkan yardımcılığından ayrıldığı kamu oyuna açıklanmalı. Mansur başkan arı kovanına çomak soktuğu içinmi istenmiyen adam oldu.
  • Karar
    22 Aralık 2020 • 10:44
    Bolu halkının seçtiği Belediye Başkanına ve kararlarına saygı duyacaksınız. Bolu halkının kararı herkesin üstündedir.
  • Mustafaener
    22 Aralık 2020 • 22:39
    Başkan Tanju OZCAN En doğru kararı vererek Ahmet YILMAZ Beyi uygun görmüş ve de çok isabetli bir karar vermiş. Ahmet beyde çok değerli bir insan görevini başarıyla yönetecek bir kişiliğe sahip. Iyi partili biri olarak kimseyi küstürmeyelim.
  • bolulu
    22 Aralık 2020 • 23:27
    herşeye kafa sallayacak ,işlerini yaptıracak adam istiyor sayın başkan ,demekki bu işler seçim zamanı meydanlarda şov yapmak için kuranı kerimi öpmekle olmuyormuş.çıkar ilişkileri işin içine girince herşey degişiyormuş.bunu kanıtladı sayın başkan.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.