VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ELENDİĞİ GÜN ACI HABERİ ALDI

22 Aralık 2020

....................................

MasterChef 2020'yi 5. olarak tamamlayan Bolulu Eray Aksungur, 4 Aralık tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden dedesi Hamdi Kaynak’ın ölüm haberini aldı. Program boyunca dedesinin öldüğü Eray’a haber verilmedi. Eray acı haberi duyduğunda büyük üzüntü yaşadı.

MasterChef Türkiye’de şeflerin kararıyla yarışmaya veda eden isim Eray Aksungur oldu. Yarışmada son 4 finalist arasına kalamayan Eray, şeflere sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Şef'in de gözyaşlarını tutamadığı elemenin ardından Eray üzücü bir haber aldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eray dedesinin vefat ettiğini duyurdu.

Elendiği gün dedesi vefat eden Aksungur, "Arkadaşlar Masterchef mücadelemde bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim gönül isterdiki uzunca şeyler yazmak fakat canım annemin babası kıymetli dedemi kaybettiğim haberini bu akşam aldım başımız sağolsun" mesajını paylaştı.

  • ELENDİĞİ GÜN ACI HABERİ ALDI
  • ELENDİĞİ GÜN ACI HABERİ ALDI
1 yorum yapılmış
  • altnkep
    22 Aralık 2020 • 04:40
    başarın ve hakkını yiyen mehmet şefe yazıklar olsun onun fikri şuydu bir kümese bir horoz yeter düşüncesiyle eray ı şef yapmak istemedi yazıklar olsunn
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.