VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"NAMDAR AİLESİ'NDEN HALKIMIZA TEŞEKKÜR"

20 Aralık 2020

.........................................

Bolu'nun sevilen ismi Mustafa Namdar'ın vefatının ardından, ailesi Bolu halkının taziyelerine teşekkür mesajı yayınladı. Mesajda , "Babamızı ve biz Namdar’ları bu denli değerli hissettirdikleri için milyonlarca teşekkür eder, misli ile kendilerinin de bu hazzı yaşamasını dileriz.Zira varlığınız, babamızın acısını hafifletmiş, varlığını ise yüceltmiştir. Teşekkürler" ifadelerine yer verildi.

Namdar ailesi yayınladığı mesajda, "Kendisini işine adamıştı; “Emekli olmak” ona göre değildi. Kâğıt üzerinde “emekli” olsa da “tekavüt” olmadı. Kendisine yapacak iş, hatta işler buldu. Zira memleketin yapılacak çok işi vardı. Gazete yazıları, televizyon programları, dernekler, vakıflar, konseyler, danışma kurulları, toplantılar, meclisler…

Valilikten Belediyeye, Milli Eğitim Müdürlüğünden Bolu Tanıtma ve Kalkınma Vakfına yürüyerek hem de…

Ve Bolu, Bolular, şükranlarını günlerdir susmayan telefonlarla, ziyaretlerle, sosyal medya paylaşımları ile en önemlisi de pandemiye rağmen yanımızda olmaları ile gösterdiler.

Başta üst düzey yetkililerimiz, Valimiz, Vali Yardımcılarımız, Geçmiş dönem Valilerimiz ve Vali yardımcılarımız il ve ilçe Belediye başkanlarımız ve geçmiş dönem İl ve ilçe Belediye başkanlarımız olmak üzere, Bolu’nun tüm değerli büyüklerine, Eğitim Camiasının tüm neferlerine, Öğrencilerine, Sağlık çalışanlarına, Mustafa babamızı tanıyan, arayan, hatırlayan, onunla çalışan, bir bardak suyu birlikte içen her bir hemşehrimize, canlarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve akrabalarımıza, babamızı ve biz Namdar’ları bu denli değerli hissettirdikleri için milyonlarca teşekkür eder, misli ile kendilerinin de bu hazzı yaşamasını dileriz.

Zira varlığınız, babamızın acısını hafifletmiş, varlığını ise yüceltmiştir. Teşekkürler

“Namdar”’ın Karısı, Oğlu, Kızı, Gelini ve Torunları" ifadelerina yer verildi.

1 yorum yapılmış
  • Gleyiz
    20 Aralık 2020 • 07:05
    20 yıllık komşumuz olan Mustafa bey ve Kadriye hanım mütevazi güzel insanlar başımız sağolsun çok içten üzüldüm çok sevdiğim değerli kişiler kendileri Kadriye hanıma ve geride kalan ailesine sabırlar diliyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.