VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA KORONA HASTASI BUNALIMA GİRDİ !

19 Aralık 2020

...................................

Bolu’da ailesiyle birlikte yaşadığı evde alkol alan COVİD-19 hastası A.Y bunalıma girdi. Şahıs polis ve sağlık ekiplerinin konuşması sonrasında sakinleştirildi. 

Olay, saat 20.00 sıralarında Aktaş Mahallesi Taşhancılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Evinde COVİD-19  tedavisi devam eden A.Y., alkol aldıktan sonra ailesiyle birlikte kaldığı evde bunalıma girdi. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve özel kıyafetli filyasyon ekibi sevk edildi.  Yaman’ın evin kapısını açmamakta ısrar etmesi üzerine bölgeye itfaiye ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin ikna çabalarının ardından kapıyı açan A.Y., sağlık ekiplerinin kendisini hastaneye götürme teklifini de reddetti.

SAKİNLEŞTİRİLDİ...

A. Y. ailesi hem sağlıkları hem de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı polislerin kendilerini yurda yerleştirmeleri teklifini de geri çevirdi. Bazı vatandaşlar olay sırasında balkonlara çıkarak yaşananları izlediler. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri tutanak tuttuktan sonra tedbir amaçlı bir süre evin önünde bekledikten sonra bölgeden ayrıldılar.

2 yorum yapılmış
  • Memo
    20 Aralık 2020 • 01:33
    Hiç gerek Yok ev kapanmasında namaz kılarak ibadet edin yasakları haramları iyiliği kötülüğü bilmek içinde kitap okuyun hayatınıza bir çok şeyin yansıyacağını göreceksiniz
  • melungeon14
    20 Aralık 2020 • 01:45
    hayır bırakın etsin herkesin psikolojisi bozuk.durumu bozuk ne yapsın yani millet kalkıp sağlık görevlilerini meşkul etmek.iyimi ya daha acil kaza gibi vakalar olursa..seninlemi zaman öldürecek..polisi itfaiyi meşkul etmenin anlamı yok sanki.çok milletin umrunda etsen ne olur etmesen ne olur.sadece ailene ve başkasına zarar verme yeter..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.