VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KISITLAMADA KAN BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK

18 Aralık 2020

................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Kızılay Şube Başkanı Muhsin Kınacı, korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu zamanlarda da kan bağışlanabileceğini belirterek, “Kan bağışlamak isteyen bağışçılarımız, sokağa çıkma kısıtlamasının mevcut olduğu günlerde de kan bağışlayabilirler. kanver.org_internet adresimizden kan bağışı için online randevu oluşturulduğunda, bagışçılarımıza bir randevu mesajı iletilmektedir. Ayrıca, randevu alamayan ve kan bağışı noktalarına gelen bağışçılarımız için ‘Bağış Bilgilendirme Belgesi’ hazırlanmaktadır” dedi.

Kızılay Bolu Şube Başkanı Muhsin Kınacı, kısıtlamaların olduğu günlerde bağışçıların kan bağışı yapamadığı için stoklarda düşüş yaşandığına dikkat çekerek, “ Toplumsal dayanışmamızın her zamankinden önemli olduğu şu günlerde, ihtiyaç sahipleri için gereken kan stoklarındaki düşüşü önlemek için bağışçılarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Kan bağışlamak isteyen bağışçılarımız, sokağa çıkma kısıtlamasının mevcut olduğu günlerde de kan bağışlayabilirler” deoi.

KISITLAMADA ONLİNE RANDEVU İLE BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK

Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu zamanlarda da kan bağışına ihtiyaç duyulduğunu belirten Kınacı, kontrol sırasında alınan online randevu mesajını göstererek sıkıntı yaşamadan bağış noktasına gidilebileceğini söyleyerek, “kanver.org_internet adresimizden kan bağışı için online randevu oluşturulduğunda, bagışçılarımıza bir randevu mesajı iletilmektedir. Ayrıca, randevu alamayan ve kan bağışı noktalarına gelen bağışçılarımız için ‘Bağış Bilgilendirme Belgesi’ hazırlanmaktadır. Valilik önünde bulunan Kan Alma Otobüsümüz haftanın 7 günü 11.00-18.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Tüm bağışçılarımızı sokağa kısıtlamasının mevcut olduğu günler de dahil olmak üzere kan bağışına bekliyoruz” dedi.

  • KISITLAMADA KAN BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK
  • KISITLAMADA KAN BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK
  • KISITLAMADA KAN BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK
  • KISITLAMADA KAN BAĞIŞ NOKTASINA GİDİLEBİLECEK
2 yorum yapılmış
  • Aydn
    18 Aralık 2020 • 10:19
    Arada kızılay olmasa bağış yapardık
  • Esin
    18 Aralık 2020 • 11:20
    Emekleriniz için teşekkürler başkanım
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.