VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN TARTIŞILAN O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ

17 Aralık 2020

......................

Bolu’nun doğa harikası mekanı Gölcük Tabiat Parkı’nda çekimleri yapılan MasterChef Türkiye’nin belediye bütçesinden karşılandığı iddialarına Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Belediyenin kasasından para çıkmadı. Sağ olsun İstanbul’daki Bolulu işadamlarımız bu noktada devreye girdiler ve sponsor meselesini onlar çözdüler. Ne kadara çözdüler inanın bilmiyorum” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “MasterChef’i buraya biz davet ettik. Hatta gidiş-geliş masrafları da vardı, ‘belediye bütçesinden katkı yapmam’ dedim. Sağ olsunlar İstanbul’daki Bolulu işadamlarımız bu noktada devreye girdiler ve sponsor meselesini onlar çözdüler. Ne kadara çözdüler bilmiyorum ama sonuç olarak Bolu Belediyesi’nin davetlisi olarak geldiler” diye konuştu.

“JÜRİ SON ANDA DEĞİŞTİ”

“Jürinin belirlenmesi konusunda yardımcı olmamızı istediler. Ben de Sayın Valimizi ve Sayın Fatih Metin’i aradım. Benim de jüri üyesi olmamı istediler. Ancak daha sonra programın yapımcıları ‘bu iş fazla siyasi oldu, üçünüzü de çıkartıyoruz’ dediler. Kendileri farklı bir jüri oluşturdular. Bize de programın başında bir yer verdiler. Konuşmalarımız daha uzundu ancak onlar bir kısmını yayınlamışlar. Bizim doğal ürünlerimizin pazarlandığı boludangelsin.com diye daha tam aktif olmayan bir internet sitemiz vardı. Bu programdan sonra o kadar çok talep geldi ki. Bu tür programların şehre ne kadar katkı sağladığını görüyoruz.” 

 “BOLU’NUN REKLAMINI ÇOK GÜZEL YAPIYORLAR”

“Programda yer alan Mehmet Şef, ciddi bir Bolu aşığı. Kendisini yakından tanıma şansı buldum. Eray’a da biraz moral oldu. İnşallah yarışmayı da kazanır. Sağ olsunlar, Bolu’nun çok güzel reklamını yapıyorlar.”

 

3 yorum yapılmış
  • bolulu
    17 Aralık 2020 • 21:16
    boludangelsin.com baktım siteye topu topu 9 ürün var un ürünleri link vermiş tıklıyorsun hiç bir şey yok paketlenmiş ürünlere tıklıyorsun un çıkıyor salça linkini tıklıyorsun 1 tek salça var tek çeşit tarhana başka birşey yok. önce bunları düzeltirsin sonra reklam yaparsın. siteye giren bir daha girmez.
  • saptrma
    17 Aralık 2020 • 22:38
    Fatih Metin bu programı Bolu'ya getiriyoruz diye övünüyordu, şimdi misafirleri ağırlamak suç mu oldu?
  • Ayhan
    18 Aralık 2020 • 13:13
    Yazık tv kanalı bi dünya reklam parası topluyor.masraflarıda millete yaşıyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.