VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN CEVAP GECİKMEDİ

17 Aralık 2020

.............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bütçe görüşmeleri sırasında AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın meclis kürsüsünden kendisiyle ilgili iddialarına cevap verdi. AK Parti’li Aydın’ın 2010 yılında CHP’ye kendi isteğiyle üye olduğunu hatırlatan Özcan, “AK Parti’den yönetim kurulu üyeliği teklifi almış. Demek ki CHP’den böyle bir teklif alsaydı gitmeyecekti. Bir dönem CHP’de olmanın ezikliğini yaşıyor. Ve bunu örtmek için sürekli beni hedef alıyor” dedi.

AK Parti’li Aydın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüden yaptığı konuşmada CHP’li Özcan’ı hedef aldı. Özcan, Aydın’ın meclis kürsüsünden kendisiyle ilgili, “CHP’li Bolu Belediye Başkanı, pandemi döneminde kovid-19 nedeniyle vefat eden yaşlı insanlarımız için zaten bir ayağı çukurdaydı diyebilen, kimseyi maskesiz bırakmadık yalanlarıyla aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte maske ihalesini yandaşa verebilen, hayallerin led ekran üreterek Çin’e ihraç etmek gibi trajikomik projeler olmasında rağmen, gerçeklerin vaktinde ekmeyi unuttuk dediği mor patates olduğu bir yönetim anlayışıyla hareket etmeye devam etmektedir.

Dün vekilken, CHP’nin net bir duruşu yok diyen malum şahsın bugün şirazeden çıkarak içeriğini söylemekten imtina edeceğimiz şekilde ulusal basında da yer alan ifadeleri ülkemizin dört bir yanından bizleri arayan cinsiyetten ari olarak adamlığın kitabını yazmış Koç Köroğlu’nun torunları hemşehrilerimizi yaralamış, karalamıştır.” şeklindeki açıklamalarına cevap verdi. 

“BİR DÖNEM CHP’DE OLMANIN EZİKLİĞİNİ YAŞIYOR”

Aydın’ın 12 Haziran 2010 tarihinde kendi isteğiyle CHP üyesi olduğunu hatırlatan Başkan Özcan, “Üyelik kartı geldikten sonra bende kendisine baronun ortasında avukatların huzurunda teslim ettim. 9 ay sonra da istifa etti. AK Parti’den yönetim kurulu üyeliği teklifi almış. Demek ki CHP’den böyle bir teklif alsaydı gitmeyecekti. Milletvekili hala şunun ezikliğini yaşıyor. Bir dönem CHP’de olmanın ezikliğini yaşıyor. Ve bunu örtmek için sürekli beni hedef alıyor. “ diye konuştu.

PARTİMLE İLGİLİ SÖYLEDİKLERİMDEN PİŞMAN DEĞİLİM

Başkan Özcan, partisiyle ilgili geçmişte söylediği sözlere de açıklık getirerek, “Ben partimle ilgili laf ettim. Ben milletvekili iken hiç kıvırmadım ki. Neyse doğru olan onu söyledim. Bugün o eski konuşmalarımı izliyorum hiç birinden bir pişmanlığım yok.” diye konuştu.

YILLARDIR İLÇE YOLLARI BİTİRİLEMEDİ

İlçe yollarının yapımlarının yıllardır bitirilemediğini vurgulayan Başkan Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti:

“Bolu’nun bir çok köyünde internet eksikliği var ve bir çok çocuk EBA’ya katılamıyor. Sayın milletvekilinin bu konuda tek bir çabası yok. Mudurnu, Mengen, Göynük ve Seben yolu yıllardır bitirilemedi. Karınca hızıyla ilerliyor. Bakanlık açıkladı, Türkiye’de 4.6 milyon aileye COVİD yardımı yaptık diyor. Bolu’nun toplamına bakıyorsunuz 3 bin aile. Nüfusa oranlarsan 21 bin olması lazım. Nerede bizim yardım alması gereken 18 bin ailemiz. Sen bunlarla meşgul olacaksın. Bolu’da kişi başına düşen gelir ilk üç sıradaydı, bugün 10’uncu sırada. Bolu fakirleşiyor. Milletvekili olarak senin bunlara kafa yorman gerekiyor.”

2 yorum yapılmış
  • nergizsokak
    17 Aralık 2020 • 03:29
    tanju beyde okullu yıllarında ülkücülük oynuyordu
  • Baarsz
    19 Aralık 2020 • 08:31
    Arzu hanıma milletvekilliği bi boy büyük geldi hiç bir icraatını göremedik, varlığı yokluğu bir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.