VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYIP PAPAĞAN 'AŞKIM' ARANIYOR !

11 Aralık 2020

......................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Bolu’da, ‘Aşkım’ isimli sarı sultan papağanı geçtiğimiz günlerde Beşkavaklar Mahallesi'nde kayboldu. Sahibi, bulan kişiye 500 TL ödül vereceğini söyledi.

Bolu’nun Beşkavaklar Mahallesi, Deniz Sokak’ta bulunan evlerinden kaza sonucu kaçarak kaybolan sarı sultan papağanı sahibi tarafından aranıyor. ‘Aşkım’ isimli papağanın, insanlara alışık olduğunu, elde omuzda dolaşabileceğini ve adını söylediğini belirten vatandaş, görenlerin 05057515753 numaralı telefonla irtibata geçebileceğini belirtti. Ayrıca, Bulup haber veren kişiye eğer beslemek isterse aynı renk yavru sultan papağanı veya 500 TL hediye edileceğini söyledi.

  • KAYIP PAPAĞAN 'AŞKIM' ARANIYOR !
5 yorum yapılmış
  • Adalet
    11 Aralık 2020 • 07:05
    Ülkede bu kadar sorun varken bir papağanınız eksik kasap et,derdinde derler ya .ulkemizde çivit var.ondan bahsetsin. Her önüne gelen dışarı çıkmasın işi olanda olmayanda caddede.
  • BakAs
    11 Aralık 2020 • 20:10
    Papağan elimde ancak ücret yetersiz şaka şaka 500 liraya muhabbet kuşu getirmezler hem mağdur hem cimri olmaz bu iş :))
  • Bolu
    13 Aralık 2020 • 01:08
    Adalet,bilgisayar başında ona buna laf yetiştireceğine günlük haberleri takip edersen yaşadığımız pandeminin adının çivit değil covid-19 olduğunu öğrenirsin.Sen belliki birçoğundan haberdar değilsin ama ülkede senin gibilerini evde tutabilmek için yoğun bir çaba ve gayret var.Sen böyle küçük işlerle kendini yorma.Bırak adam arasın papağanını,ister bulur ister öbür tarafa bırakır.
  • Bolu
    13 Aralık 2020 • 01:14
    BakAs,yaşın belliki 25 in altında.Ailen muhakkak iyi yetiştirmeye çalışmıştır seni ama almadığım aşikar.Türk kültür ve ahlakından yoksun kalmışsın.E tabi elinde akıllı telefon,tiktok videoları çekmeye çalışmaktan başka hayat hedefi olmayan bir gençlik yetişiyor malesef.Bizim zamanımızda,biri birşey buldumu sokak sokak sahibini arardı.Bulduğundada karşısındaki insanı sevindirmenin haklı gururu ona yeterdi.İllaki zamanımızdada öyle insanlar var.Ama olur
  • Bolu
    13 Aralık 2020 • 01:18
    BaKas, küçük bir teşekkür ödülü koymuş.Face de yazı paylaşmış.Senin gibi olmayan biri 10 bin tl civarında jako papağanı bulup yanlışlıkla getirmiş,ama kendisine ait olmadığını belirtip,bildiği sahibine yönlendirmiş.Böyle küçük şeylere bakarak kendini yetiştir bence.Yoksa ot gelmişsin ot gidersin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.