VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TEKEMEN'DEN BAŞKAN ÖZCAN'A TEŞEKKÜR

10 Aralık 2020

................................

Kıbrıscık'a kurulacak mantar kompos tesisi için ilk adım atıldı. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, “Kıbrıscık için gelişimin başlangıcı olacak bir proje ile yola çıkıyoruz. Kardeş Belediyemiz Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık 'ta, Mantar kompos tesisi için ilk adımları attık" dedi.

Bolu Belediyesi'nin Kıbrıscık'a kuracağı mantar kompos tesisi için ilk adım atıldı. Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, “Kıbrıscık için gelişimin başlangıcı olacak bir proje ile yola çıkıyoruz. Kardeş Belediyemiz Bolu Belediyesi ile Kıbrıscık 'ta, Mantar kompos tesisi için ilk adımları attık. Kıbrıscık Belediyesi olarak 25 dönümlük alanın Bolu Belediyesine kiralama kararını belediye meclisimizde aldık. Bolu Belediyesi, tarafından proje çalışmaları, başlatıldı.Kıbrıscık Belediyesiolarak alan temizlik çalışmalarına başlıyoruz. Kıbrıscık adına gelişim projelerinin başlangıcı olacağına inandığımız bu projenin Kıbrıscık ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 50- 100 kişinin istihdam edileceğini düşündüğümüz tesisin yanı sıra üretime katılacak atıl kümesleri de düşünecek olursak Kıbrıscık 'ın gelişimine büyük katkı sunacağını umuyoruz. Siyasete atıldığı günden bu yana Kıbrıscık ve Kıbrıscıklıların yanında olan Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan Beye ve Bolu Belediyesinde emeği geçenlere ilçem ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Bolulu14
    10 Aralık 2020 • 06:19
    Kıbrıscık in kurtuluşu üzüm bağları kurmak ve hayvancılık ama özellikle manda yetiştiriciliği. Manda yoğurdu, sütü, kaymağı hatta Bolu'nun meşhur manda sucugunda. Kıbrıscık bu konularda marka olabilir.
  • SamiAydn
    10 Aralık 2020 • 06:52
    Hayırlı olsun tebrik ederiz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.