VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZZET BAYSAL CADDESİNE KISITLAMA

10 Aralık 2020

.....................

Haber: Ayşe Songül ERHAN

Bolu’nun İzzet Baysal Caddesi’nde koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 bin kişi sınırlaması getirildi.

​Bolu ili Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Bolu Valisi Ahmet Ümit’in başkanlığında, Valilik Abant Toplantı Salonunda toplandı. Yapılan toplantıda salgına karşı açıklanan son genelgeler kapsamında sosyal mesafenin korunması ve kalabalık oluşmasının önüne geçmek adına İzzet Baysal Caddesi için önemli bir karar alındı.

CADDEYE 2 BİN KİŞİ SINIRI

Buna göre virüs bulaşma riskini azaltmak amacıyla Hıfzıssıhha Meclisi'nce kentin en yoğun caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde, usulüne uygun maskeli olmak ve kişiler arasında en az 3 metre sosyal mesafenin korunması şartıyla aynı anda en fazla 2 bin kişi bulunabilmesine,

Vatandaşların yüz yüze gelmesini engellemek amacıyla İzzet Baysal Caddesi'nde yürüyüşlerin kişinin kendi pozisyonuna göre caddenin sağından yapılmasına, Bolu Belediyesi tarafından cadde boyunca yürüyüş yönüne uygun uyancı işaret ve tabelaların konulmasına karar verildi.

ÇALIŞMA SÜRESİ 24’E KADAR UZATILDI

Hıfzıssıhha’dan alınan bir diğer karar ise yemek ve gıda sektörüne ilişkin oldu. Toplantıda İçişleri Bakanlığı genelgeleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması süresince yemek, gıda ve diğer ihtiyaçlarla ilgili (market, gıda, restorant, lokanta, yeme içme vb.) online sipariş firmalarının hafta içi ve hafta sonlan 10.00-24.00 saatleri arasında çalışabilmelerine karar verildi.

1 yorum yapılmış
  • Emekli
    11 Aralık 2020 • 00:44
    Çok gecikmiş, güzel bir uygulama. Yolda yürümesini bilmeyen, yaşlı insanlara çarpan, genç görünümlü kişilere rehberlik yapılması yönünden güzel olmuş. Hes uygulaması yapılması, giriş ve çıkışların da kontrolünde fayda var.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.