VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 7 ARALIK PAZARTESİ

7 Aralık 2020

..............................

 

1-Köroğlu Mahallesi halkından, Merhume Hüsniye KONUK’un eşi, Yunus, Osman, Mustafa KONUK, Semiha AKDEMİR ve Müşerref YAMAN’ın babaları, emekli Ormancı;MURAT KONUK hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:00 da Çamyayla Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Nazım ve Hayriye TEMEL’in kızları, İsmail ve Metin TEMEL Semiha ÜREMİŞ’in kardeşleri, Okan ve Burcu FİDAN’ın anneleri, Ergün Güngör ve Mustafa TEMEL’in halaları;AYŞE TEMEL hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 12.00 da Doğancı Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

3-Beşkavaklar Mahallesi halkından, Devlet Su İşlerinden emekli, Sabri CAN’ın eşi, İsmail ve İbrahim CAN, Fatma HASKAN’ın anneleri;BAKİYE CAN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Sultanbey Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-Akpınar Mahallesi halkından, Köy Hizmetlerinden emekli, Cemal DOĞAN’ın eşi, Emrah ve Burak DOĞAN’ın anneleri, Fikret TENEKECİ ve Nurşen BOSTANCI’nın kardeşleri;AYTEN DOĞAN hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün saat 13:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

5-Merhum Hüseyin BANDAKÇIOĞLU ve Merhume Fatma BANDAKÇIOĞLU’nun oğlu, Merhume Nimet HANCIOĞLU, İsmet BANDAKÇIOĞLU’nun kardeşleri, Neriman BANDAKÇIOĞLU’nun eşi, Canan ÖZGÜL’ün babası, Levent ÖZGÜL’ün kayınpederi; HİKMET BANDAKÇIOĞLU hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 14:00 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.