VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"HÜCUMDA DAHA VERİMLİ OLABİLİRİZ"

5 Aralık 2020

..................................................

TFF 1. Lig'in 12. haftasında sahasında Altay'ı 1-0 yenen Beypiliç Boluspor'da Teknik Direktör Reha Kemal Erginer, "Takım savunmasını biraz daha oturttuk ama hücumda daha verimli olabiliriz" dedi. 

Reha Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son oynadıkları Ankaraspor maçında aldıkları galibiyetinden sonra Altay maçının öneminin kendileri için daha da arttığını ifade ederek, "İki takımın da galibiyete ihtiyacı vardı. Bizim çok fazla testi pozitif çıkan ve sakat oyuncumuz vardı. Onlar yavaş yavaş döndü. Ama tabii ki çok antrenman eksiği olan oyuncularım da var. Buna rağmen çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum." şeklinde konuştu.

"ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK"

Maçın tamamına bakıldığında genelde iyi oynadıklarını dile getiren Erginer, şunları kaydetti:

"Takım savunmasını biraz daha oturttuk ama hücumda daha verimli olabiliriz. Genel anlamda istediğimiz gibi geçti maç. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Çünkü Altay’ın da kadro derinliği ve kalitesi çok fazla. 1-0 yendik. İlk yarıda goller bulabilirdik. İkinci yarıda son zamanlarda gereksiz şekilde geri çekildik. Ama kazanmayı bildik. Kazandığımız için çok mutluyuz." 

 

4 yorum yapılmış
  • Clop
    5 Aralık 2020 • 09:27
    Ya birakin kardeşim adam akıllı tek pozisyonun yk takım sahada başsız tavuk gibi gezdi gelecek haftalar için iyi sinyaller vermiyor bu takim
  • paakyl
    5 Aralık 2020 • 10:50
    sen ilk haftalara bakmamışsın galiba clop.
  • Clop
    5 Aralık 2020 • 12:03
    DEĞİŞEN hic bir şey yok sadece şans
  • Boluluvatanda
    6 Aralık 2020 • 05:51
    Önceki haftalara göre güzel futbol ile iyi sonuç alındı. Futbolcuların iyi uyumu için, daha sık gol atma provaları yapılması gerekir. Kaptanın pası, golün oluşumu harikaydı. (Altaylı oyuncunun hatasıyla) Bazı futbolcular yerine, Ankara spor maçında oynayan gençlere şans vermek gerekebilir. Defans oyuncularının biraz daha kedilerine güvenmeleri ve geriye pas yerine, devamlı ileriye ve gole yönelik pas alışveriş yapmaları sağlanmalı. Tebrikler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.