VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU İŞİN SONU KÖTÜ !

3 Aralık 2020

..................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

Ülke genelinde korona virüs vakaları ve ölüm sayılarında yaşanan artış endişe yaratırken Bolu’da da son günlerde vaka ve ölüm sayılarında tırmanış korkutucu boyutlara ulaştı. Bolu’da tespit edilen günlük yeni vaka sayısı 400'ün altına düşmüyor. Bolu'da korona virüs nedeniyle ölüm sayıları 300'ü geçerken, toplam vaka sayısı ise 3 bin 600'ü buldu.

Koronavirüs vakalarının kitlesel bulaş dönemine geçmesiyle birlikte ortaya çıkan tablo ülke genelinde endişeyle izleniyor. Yeni kısıtlamalar ve ek tedbirlerle bulaş riskinin azaltılması için çalışmalar devam ederken vaka sayılarında yaşanan ciddi artışta devam ediyor. Bolu’da belirti gösteren vatandaşlar hastanelere akın ederken COVİD-19 polikliniklerinde yoğunluk yaşanıyor. COVİD-19  servislerindeki yatan hasta sayısı her geçen gün artarken yoğun bakım ünitelerinde de onlarca vatandaşın tedavisi devam ediyor. 

İŞTE KORKUTAN O RAKAMLAR

Bolu’da günde ortalama bin kişiye korona virüs testi yapılırken her gün yaklaşık 400 kişinin testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Evlerinde tedavi gören ve hastanelerde bulunan toplam vaka sayısı 3 bin 600'ü buldu. Bolu'da korona virüs nedeniyle vefat eden sayısı ise 300 küsür. Gece gündüz fedakarca görev yapan filyasyon ekiplerinin vatandaşlardan aldığı testlerin aynı gün içerisinde kısa sürede sonuçlanması da bulaş riskini azaltıyor.

4 yorum yapılmış
  • Keskin
    3 Aralık 2020 • 06:16
    Ciddi tedbirler alınmazsa kurallara uygulmazsa daha çok ölümler olur Lütfen kurallara uyalım
  • Aye
    3 Aralık 2020 • 07:59
    Vürüslü olanlar dışarıda dolaşıyor nasıl bitsin karantinada olup dışarıya çıkanlara bskılsın
  • Krolu
    4 Aralık 2020 • 03:43
    Bazı büyük alışveriş merkezlerinin ucuzluk günlerinde, müşteri yoğunluğu olmaktadır. İki kasa arası mesafe 1 metre olduğundan insanlar sıkışmaktadır.Özellikle ucuzluk günlerinde, salı, cuma günleri. İlgili firmaların acilen denetlenmesi gerekir. Lütfen işyerleri de ve insanlarda kurallara uysun.
  • Vatandas
    4 Aralık 2020 • 04:59
    Mujde.Vuruse cozum bulundu.Vurusu yayan 65 yas ve ustu ile 20 yas ve alti disariya cikmayacak.Boylece sokaklar guvenceli hale gelecek herhalde.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.