VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'NUN ÖRNEK KURUMU

3 Aralık 2020

....................

Bolu'nun en düzgün işleyen kurumlarının başında gelen İl Özel İdaresi geçmiş yıllarda olduğu gibi 2020 yılında da birçok başarıya imza attı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli’nin başarılı çalışmalarıyla örnek kurum olan İl Özel İdaresi başarılı bir yılı daha geride bıraktı.

İl Özel İdaresi 2020 yılında yaptığı çalışmalarla başarılı bir yılı geride bıraktı. İlimizin her köşesinde imzası olan İl Özel İdaresinin 2020 yılı performansı diğer kurumlara da örnek oluyor.  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli’nin yılların getirdiği tecrübesine, kurum çalışanlarının çabası eklenince İl Özel İdaresi diğer yıllarda olduğu gibi başarılı bir yılı daha geride bıraktı. 

TÜM HEDEFLERE ULAŞILDI

Geniş bir hizmet ağına sahip olan İl Özel İdaresi 487 köye hizmet götürmeye çalışıyor. 2020 yılı hedeflerinin tamamını yerine getiren İl Özel İdaresi özellikle asfalt ve alt yapı konusunda gösterdiği başarıyla takdir toplamayı başardı. 2020 yılında hedeflenen 300-320 kilometre asfalttın tamamı yapmayı başaran İl Özel İdaresi, buna ek olarak planda olmayan birçok yolunda asfaltını tamamlayarak hedefinin üstüne çıktı. Susuz ve altyapısı tamamlanmayan köyün olmadığı Bolu’da İl Özel İdaresinin özellikle, içme suyu irsale hattı, içme suyu deposu, içme suyu şebekelerinin yapımında gösterdiği başarı kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı. Son 4 yılda 350 kilometre içme suyu borusu döşeyen İl Özel İdaresi bu başarısıyla da diğer çevre İllere örnek oldu.

HABER- Bolu Havadis Gazetesi

8 yorum yapılmış
  • FikretKansz
    3 Aralık 2020 • 07:39
    Tebrikler Sırrı bey başarılar
  • Mengenli
    3 Aralık 2020 • 11:12
    Mengen köy YOLLARINA ne zaman sıra gelecek. Ben bildim bileli köyüme birinci kat hiç bir standartı olmayan bir asfalt döküldü. Birdaha hiçmi hiç uğrayan bile olmadı. Köyümüze araba ile gidip gelebilmek canbazlık haline geldi. Ne tarafa kaçsan çukura düşüyorsun. Ben bir başarı görmüyorum. Eski YSE GENEL müd. Kapandı köylere hizmet bitti maalesef. Çocukluğumuzda köyler cıvıl cıvıldı. Her yer ekiliyordu. Her evin bir ahır dolusu hayvanı vardı. Şu anda ne eke
  • Gynkl
    3 Aralık 2020 • 20:30
    Mengen li arkadaşım köyünü özel idare mi cıvıl cıvıl yapacak ahırıni özel idare mi dolduracak sap ile samanı karıştırma
  • Abdurrahman
    4 Aralık 2020 • 07:14
    Bir işin ve kurumun Başında SIRRI BAŞKANIM olduktan sonra yapılmıycak ve yapılamıycak hiç bir iş yok Yoktur.Rabbim Yaptığı ve yapacağı işleri vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile kılsın inşallah AMİN. SAYGILAR
  • murat
    5 Aralık 2020 • 03:20
    haziran ayinda cimere yazip istekde bulundum evimin önünde menfez var yagmurlu havalarda su baskini oluyo diye. calismalara baslanmistir diye cevap geldi ama 5 ay gecti hic bir çalışma yok.
  • DmrcKyl
    5 Aralık 2020 • 06:38
    Inşaallah Mengen - Yedigöller yoluna da sıra gelecektir. Umarim kısa zamanda çözüme ulaşır. Yol çok kullanıldığından geçici tamirler işe yaramıyor. Köklü sağlam bir çözüm gerekir. Umarım o ödenekte il özel idare ayrılır. Yaptıklarından dolayıda tebrikler. Makamlar Millete hizmet yeridir. Bunu idrak edenlere ne mutlu. Kolay gelsin.
  • Hakan
    5 Aralık 2020 • 09:40
    Dörtdivan köy yolları cemal ler yağbaşkar arası hariç 2 yıldır yama dahi yapmaya aciz özel idare. Cumhuru Reis yol medeniyettir diyor ama Dörtdivan o medeniyeti hâlâ yakalayamadı nedense
  • NecmiyeOzcilingir
    6 Aralık 2020 • 03:59
    Ben yazın 6 ay köyde kalıyorum yolumuza hep taşlı toprak döküyorlar.Engelli oğlum gezmek istiyor çok zorlanıyorum senelerdir aynı çile tozuda cabasi çok uzun mesafede değil ilgilenirseniz çok sevinirim.Bu arada köyümüz çorak kadirler alioğlu mahallesi Saygılar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.