VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA BUGÜN VEFAT EDENLER, 30 KASIM PAZARTESİ

30 Kasım 2020

...........................

 

1-Tekke Işıklar Köyü halkından, Merhum Tahsin BOLU’nun kardeşi, Mustafa BOLU, Hatice ve Hayriye ÖZDEMİR, Emine AKDEMİR’in amcaları;AHMET BOLU hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 12:00 da Tekke Işıklar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

2-Aşağısoku Mahallesi halkından, Nezaket BAŞER’in eşi, Sadiye ÖZCAN, Melahat BOSTANCI, Hakkı BAŞER ve Yücel BAŞER’in babaları;ŞÜKRÜ BAŞER hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Aşağısoku Mahallesi Mezarlığına defnedilecektir.

3-Yeniçağ İlçesi Ören Köyü halkından;TAHİR AYDIN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Ören Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

4-MUHAMMED İBRAHİM hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 10:30 da Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

5-Gövem Köyü halkından, emekli İnfaz Koruma Memuru Mehmet GÜLEN ve Emine GÜLEN’in oğlu, Elvan GÜLEN’in eşi, Murat ve Necip GÜLEN’in kardeşleri;ADEM GÜLEN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 17:00 da Gövem Köyü Yeşiller Mezarlığına defnedilecektir.

6-Gerede İlçesi Aydınlar Köyü halkından;FEHMİ CEYLAN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün saat 11:00 da Aydınlar Köyü Mezarlığına defnedilecektir.

7-Sakarya İli halkından;ABDİ UĞURHAN hakkın rahmetine kavuşmuştur.Cenazesi bugün Sakarya Yorgalar Mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.