VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BU YAVRUMUZU KURTARALIM

29 Kasım 2020

.................................

Muğla’da yaşayan Sinan Ünen-Mehtap Sambur çifti  8.5 aylıkken çocuklarının (SMA) kas hastası olduğunu öğrendi. Bu ölümcül hastalık karşısında çaresiz kalan aile oğulları için yardım bekliyor.  Baba Sinan Ünen, “Ayaz oğluma sekiz buçuk aylıkken SMA teşhisi konuldu. SMA ölümcül ilerleyici bir kas hastalığı. Amerika’da ‘Zolgensma’ gen tedavisi olması gerekiyor. Bu tedavinin fiyatı 2 milyon 400 bin dolar tedavi edilirse %95 iyileşme sağlayabilmesi için iki yaşından önce bu tedaviyi alması gerekiyor" dedi.  

*Türkiye için İBAN : TR71 0009 9009 3825 0200 1000 03 Sinan Ünen ING Bankası Açıklama : Dijital kart


 Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Ayaz bebek,  8.5 aylıkken SMA (ölümcül bir kas hastalığı) hastalığına yakalandı. Sinan Ünen-Mehtap Sambur çifti oğullarının hastalığı karşısında çaresiz kaldı. Anne Sambur, “Oğlumun gün geçtikçe kasları eriyor yürüyemiyor, zamanla ve yutkunamayacak hareket edemeyecek. Tek şansı Amerika’daki “Zolgensma” adlı gen tedavisi. Bu ilaca ulaşmak için kampanya yaptık çünkü tek başımıza gücümüz yetmiyor. Ayaz şu an 16 aylık ve ilacın tam etkisini alabilmesi için ne yazık ki son 6 ay 6 ay içerisinde tedavi etiremezsek Ayaz’ımızı kaybedeceğiz” dedi.

2 YAŞINDAN ÖNCE TEDAVİ OLMASI GEREKİYOR

 Baba Sinan Ünen ise, “Ayaz oğluma sekiz buçuk aylıkken SMA teşhisi konuldu. SMA ölümcül ilerleyici bir kas hastalığı. Şuan 16 buçuk aylık iki yaşından önce Amerika’da ‘Zolgensma’ gen tedavisi olması gerekiyor. Bu tedavinin fiyatı 2 milyon 400 bin dolar tedavi edilirse %95 iyileşme sağlayabilmesi için iki yaşından önce bu tedaviyi alması gerekiyor" dedi.  

AİLENİN UMUTLU BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR

Hasta bebekleriyle birlikte umut içinde yardım elinin uzatılmayı beklemenin zorlu olduğunu belirten aile, daha önce defalarca çeşitli kurumlara girişimlerde bulunduktan sonra hiçbir sonuç alamadıklarını ifade ederek, “Ayaz bebek SMA hastası 2 yaşına kadar tedavi olmazsa ölecek. Ayaz’ı kurtarmak için devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. 16 aylık Ayaz bebeği hayatta tutabilmek için mücadele ediyoruz devlet büyüklerimizin sesimizi duymalarını ve bize yardım etmelerini rica ediyoruz’’ dedi.
Aile Bunun için bir bağış kampanyası başlattı,

Türkiye için İBAN :
TR71 0009 9009 3825 0200 1000 03 Sinan Ünen ING Bankası Açıklama : Dijital kart

2 yorum yapılmış
  • melungeon14
    29 Kasım 2020 • 12:48
    iyide biz bu kadar acizmiyiz.abd yapıyorsa bizde yapmalıyız.onlarda varsa bizdede olması lazım.biz fakir ülke değiliz..bu işe devlet ve kendilerini düşünen iş adamları el atmalı..şimdi paralı adamların covidten niye etkilenmediyi..anlaşıldı paranın gücü demek para olmayan ölecek..yazık..minnacık yavrunun ailesine o kadar para hayatta toplanmaz..hadi bakalım.cami yanına cami yapmak ona para toplamak marifet değil..bir hastayı kurtarmak marifet ve müslümanlık..
  • Bitmiinsan
    29 Kasım 2020 • 14:05
    Eski bir arkadaşımın oğlu.. elimden bişey gelmiyo.bende 5 aydır işsizim.kendi çocuğuma bile 3 kuruşluk faydam yok. Yaşamamında bi anlamı yok.tek dileğim benim ömrümü alsın bu yavrucağa versin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.