VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AMELİYETLAR İLERİ TARİHE ERTELENDİ !

29 Kasım 2020

................................

Bolu’da pazartesi gününden itibaren tüm hastanelerde hasta ve servis ziyaretleri kaldırıldı. Acil rahatsızlığınız yoksa hastanelere gelmeyin çağrısı yapıldı. Ayrıca 1 Aralık tarihinden itibaren acil ameliyatlar hariç tüm ameliyatların ileri bir tarihe ertelendi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bolu’da da sağlık sektöründeki yoğunluk ek tedbirleri yanında getirdi. İl genelinde yataklı sağlık hizmeti veren hastanelerde servis ve hasta ziyaretleri ikinci bir emre kadar yasaklandı. Ayrıca 1 Aralık tarihinden itibaren acil ameliyatlar hariç tüm ameliyatların ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi.

YENİ YOĞUN BAKIM

İlimiz genelinde yoğun bakım yatak doluluk oranı sağlık bakanlığı verilerine göre % 75 dolayında bulunuyor. Korona Virüsün 3. Pik yapma ihtimaline karşı ilimizde yoğun bakım yatak sayısı artırılma çalışmaları ise devam ediyor. Daha önce Bolu Valisi Ahmet Ümit, Hastanelerde fiziki duruma göre çeşitli alanların yoğun bakım servisine dönüştürülmesi için çalışmalar yapılıyor demişti.

 

3 yorum yapılmış
  • Esnac
    29 Kasım 2020 • 16:50
    Bu salgın ortamında halen ziyarete giden varmı ki yasaklanmış.
  • Vatanda
    29 Kasım 2020 • 18:14
    Maskesiz gezen, normal hayatına devam edenlere müjde
  • Pilavckazm
    30 Kasım 2020 • 05:45
    62 yaşındayım pandömi öncesi dişlerimi çektirdim ölçüler alındı dişçi kapandı kaldık mağallakta çorba ve hoşafla arkadaş olduk ağzımızda maske varda ele güne karşı kalan 3-4 dişimizi saklıyoruz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.