VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAADET PARTİSİNDEN BGC'YE ZİYARET

27 Kasım 2020

...................................

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın kadrosunu teknokrat ve devlet adamlarıyla güçlendirmesini gerektiğini vurgulayarak, “Bir mastır plan dahilinde Bolu’nun öncelikli sorunları nedir, bunları bütçeleri nedir diye bir planlama yapılıp kentin 30-50 yılının imar edilmesi lazım” dedi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Bolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler. Sayın, BGC Başkanı Bülent Velioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle bir araya geldi.

"ÖZCAN BAŞARILI OLSUN İSTERİZ"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sayın, Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın iyi niyetle çalıştığını belirterek, “Biz, sayın cumhurbaşkanımızın başarılı olmasını samimi olarak istiyoruz. 83 milyon vatan evladı aynı memleketin içerisinde yaşıyoruz. Eğer o hayırlı bir iş yaparsa hepimiz bundan istifade ederiz tam tersi kötü bir şey yaparsa hepimiz bundan zarar görürüz. Aynı şeyi ben Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için de söyledim. Tanju beyin iyi hizmetler yapmasını isteriz. Kör kıskançlık uğruna başarısız olsun, o koltuk bizde olsun diye bir yaklaşımımız yok. Biz yaptığımız tüm eleştirilerde şahıslarla ilgilenmiyoruz, icraatları eleştiriyoruz. Şahısların hiç biri bizim düşmanımız değil. Tanju bey gerçekten iyi niyetli çalışıyor. Bu iş için mesai harcıyor. Biz genel olarak kadrosunu daha teknokrat ve devlet adamı kişilerle güçlendirmesini isteriz. Bir mastır plan dahilinde Bolu’nun öncelikli sorunları nedir, bunları bütçeleri nedir diye bir planlama yapılıp kentin 30-50 yılının imar edilmesi lazım. Biz bu çalışmayı yapmadığımız için iki Bolu’yu imar edecek parayı israf ettik. Şu anda da onun olmasını istemeyiz. “ diye konuştu.

HÜKÜMETE KUTUPLAŞTIRMA TEPKİSİ

Hükümetin toplumu kutuplaştırdığına dikkat çeken Sayın, “Bizim birinci sıraya koyduğumuz mesele kutuplaşma meselesi. Biz bir masanın etrafında oturup konuşma kültürümüzü kaybettik. Biz hükümetin politikalarını eleştirdiğimiz zaman devleti eleştiriyor noktasına getiriliyoruz. Biz bu vatanı sevdiğimiz için, onlarında iyiliği için bunu istiyoruz. Gittiğimiz her yerde kutuplaşmanın yanlış olduğunu söylüyoruz. İktidara baktığımız zaman onlar kutuplaştırma, nefret söylemi ve hamasetle kendilerine oy veren insanları bünyelerinde tutmak istiyorlar. Mevcudu muhafaza üzerine bir çalışma yapıyorlar. “ ifadelerini kullandı.

ADALET VURGUSU

15 Temmuz darbe girişimini hatırlatarak adalet vurgusu yapan Sayın, şunları söyledi,

“Adalet olmadan devlet ayakta kalamaz. Bir çok insan 15 Temmuz olayından sonra mağdur edildi. Kurunun yanında yaşta yanar, biz devlet olarak çok büyük badireler atlattık deniliyor ama adalet öyle bir şey değil. 18-20 yaşındaki askeri öğrenciler müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Çok ibadet kesimindeki insan işlerinden aşlarından oldular. İntihar etme noktasına geldiler. Kurunun yanında yaşta yanacak diyemeyiz. O zaman sen yan. Senin çocuğun içeri girip müebbet alsın. Herkesin bir tane hayatı var. Eğer adalet ilerine telafi edemeyeceği bir karar veriyorsa bu kararı hiç vermesin.”

  • SAADET PARTİSİNDEN BGC'YE ZİYARET
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.