VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN O RAKAMI AÇIKLADI

26 Kasım 2020

...................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediyenin vatandaş üzerine olan maddi yükünün yıllık 432 lira olduğunu söyleyerek, “Bolu Belediyesi'nin İlbank payı dışında hizmetlerimiz karşılığında vatandaşlarımıza aylık maddi yükümüz sadece 42 lira" dedi.

Bolu Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısında görüşülen 2021 bütçesi hakkında açıklamalar yapan Başkan Tanju Özcan, Ak Partili Meclis üyelerin ‘Belediyeyi batırmışsınız’ eleştirisine, ‘Bu laf ağrıma gitti’ diye cevap verdi. Bütçeyi öven Başkan Özcan, “Belediye tarihinde belki de ilk defa bir Başkan tüm daire müdürleriyle kalem kalem konuşarak bütçeyi komisyona havale etti. Bütçenin hazırlanmasında çok yoğun ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. İyi ki Cumhurbaşkanı Bolu Belediyesinin bütçesini incelemedi. Bakan değişikliği sürecinde ismim gündeme gelir yok demekte zorlanırdım. Türkiye Cumhuriyeti  Devletinin bütçesine bakın birde Bolu Belediyesinin bütçesine bakın. Rakamları inceleyin. Ondan sonrada deyin ki, ‘Belediyeyi batırmışsınız.’ Bu laf ağrıma gitti. ” ifadelerine yer verdi.

“VATANDAŞA AYLIK MADDi YÜKÜMÜZ 42 LiRA”

Belediyenin vatandaş üzerine olan maddi yükünün yıllık 432 lira olduğunu söyleyen Başkan Özcan, “ Bolu Belediyesinin İlbank payı dışında hizmetlerimiz karşılığında vatandaşlarımıza aylık maddi yükümüz sadece 42 lira. Su hizmeti veriyoruz, Temizlik hizmeti veriyoruz. İtfaiye hizmeti veriyoruz. Kanalizasyon hizmeti veriyoruz. Tüm bu hizmetler karşılığında vatandaş başı aylık yükümüz geçen yıl 40 liraydı, bu yıl ise 42 lira. Yıllık ise 432 lira. Sadece doğalgaz ve elektriğin vatandaşımıza aylık maddi yükü 400 lira. Bakın size bir örnek vereyim Konya Büyükşehir Belediyesinin vatandaşına aylık maddi yükü kişi başı 94 lira. Aradaki farkı görüyorsunuz. Biz Bolulu vatandaşlarımıza en iyi hizmeti en ucuz şekilde nasıl götürürüz onun için kafa yoruyoruz” cümlelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Ali
    27 Kasım 2020 • 04:45
    Bolu BELEDİYESİNDE çalışanlar...ve hizmet bedelleri çok yukarı rakamlar...Belediyenin geliri ile giderleri karşılansa idi...eskiden bu kadar borç kalmazdı...o kadar arazi parsel PARSEL satıldığı halde bir ton borç var...
  • Emlakverileri
    27 Kasım 2020 • 02:45
    Vergileri toplamayan baskan digerlerinden farkli olmayi basarmistir ama nerde oyle baskan nerde oyle hukumet?
  • Vatandas
    28 Kasım 2020 • 20:39
    Emlak vergisini düzenli peşin ödeyene indirim yapılsın teşvik olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.