VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"ARTIK KAYBA TAHAMMÜLÜMÜZ YOKTU"

21 Kasım 2020

...............................................

TFF 1. Lig'in 10. haftasında sahasında Ankaraspor'u 2-0 yenerek ilk galibiyetini alan Beypiliç Boluspor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, "Artık kayba da tahammülümüz yoktu" dedi.

Erginer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bugün çok önemli bir maça çıkarak galip geldiklerini söyledi. Ligde ilk galibiyetini alan Boluspor'un artık kaybetmek istemediğini vurgulayan Erginer, "Artık kayba da tahammülümüz yoktu. Malum milli maç arasında oldukça fazla eksik oyuncuyla çalıştık. Bir kısmı Kovid-19 nedeniyle aramızda olmadı. Sakat ve cezalılarımız vardı ama kalan oyuncu grubumuzla bu maça çok iyi hazırlandık." diye konuştu.

Erginer, bahanelerin arkasına sığınan bir teknik direktör olmadığını sürekli vurguladığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Oyuncu grubuma inandığımı ve bu maçı yüzde 100 kazanmak istediğimizi söyledim. Maçı ilk yarı koparabilirdik. İki direkten dönen topumuz, kaçırdığımız pozisyonlar var. Tabi bu ikinci yarının biraz daha zorlu geçebileceğinin sinyalini verdi ama her şekilde golü bulacağımızı biliyordum. Son dakikalarda golü bularak kazanmak da farklı. Bu da takıma farklı motive sağlayabilir."

- Ankaraspor cephesi

Ankaraspor'un teknik direktörü Mustafa Özer ise mağlup oldukları için çok üzgün olduklarını dile getirdi. 

Son ana kadar kazanma şanslarının olduğunu vurgulayan Özer, "Maçın 88'inci dakikasına kadar pozisyonlarımız vardı, top kontrolü hep bizdeydi ama maalesef 88'den sonra iki bireysel hatadan dolayı gol yedik. Üzgünüz, söyleyecek fazla bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Etiketler: boluspor
2 yorum yapılmış
  • Krolu
    21 Kasım 2020 • 11:12
    Hocamızı kutlarız. Dan, dun, top ortalayan, yaşı geçmiş, futbol ömrünü tamamlamış, futbolcular yerine, bugünkü gibi topçulara forma verilirse çok iyi olur.
  • yuksel14
    22 Kasım 2020 • 02:46
    klasik hoca yorumu.tahammülün yokta kimi yendin zorla en alttaki rakibini zor yendin oda şuttan değil çarpmayla girdi.iyi kaleci yemezdi..bir şans sadece ankarada mal şut cekemiyor iyi golcüleri yok bizim gibi düşmemeye oynar..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.