VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANSUR YAVAŞ'TAN KIBRISCIK'A YARDIM ELİ

18 Kasım 2020

.......................................

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, ilçenin turizmine önemli katkı sağlayan Dağ Evleri için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan destek aldıklarını söyledi.

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen'in, ilçenin turizminde önemli bir yere sahip olan Köroğlu Dağ Evlerinin gelişmesi için yaptığı girişimler meyvesini vermeye başladı. Başkan Emin Tekemen, Dağ Evleri için ayrılan ancak atıl kalan 3 hektarlık bölgeyi de faaliyete geçirmek için kolları sıvadı. Başkan Tekemen, Dağ Evlerinin yer aldığı toplam 5 hektarlık alanı çevrelemek için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan destek istedi. Tekemen'in isteğini geri çevirmeyen Mansur Yavaş, ilçede çit panel telleri gönderdi.

"5 hektar alanı kullanıma açacağız"

Tekemen yaptığı açıklamada, “Dağ evlerine yakışanı yapıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın katkıları ile temin edilen çit panel tellerimiz elimize ulaştı. Dağ evleri için ormandan kiralanan alan 5 hektar. Fakat kira ödediğimiz 2 hektar alan telle çevrilmiş, 3 hektar alan ise tel dışında atıl durumda idi. Hazırladığımız proje ile 5 hektar alanı kullanıma açacağız. Kıbrıscık Köroğlu Dağ Evleri kısa sürede kaliteli bir çite kavuşmuş olacak. Desteklerinden dolayı Sayın Mansur Başkana şahsım ve Kıbrıscıklılar adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2 yorum yapılmış
  • lhamiAltay
    18 Kasım 2020 • 14:31
    İlçemize vermiş olduğu desteği esirgemeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş Beyi tebrik eder başarılar dilerim
  • HASAN
    19 Kasım 2020 • 01:06
    zannedersinki evleri yapıvermiş. tel çit göndermiş. bolu bld verirdi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.