VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NE ARARSAN VAR !

18 Kasım 2020

...................................

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda, çeşitli türlerde toplam 234 adet Ecstacy hap, 0.48 gram metamfetamin, 1 adet Lyrica sentetik ve 3.37 gram eroin ele geçirildi.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Edinilen bilgiye göre; ekiplerin yaptığı operasyonda yakalanan S.Y ve F.A isimli şüpheli şahısların üst aramalarında ve F.A’nın evinde yapılan aramada, 0.48 gram metamfetamin, 3.37 gram eroin; farklı renk ve çeşitlerde toplam 234 adet Ecstacy hap, 1 adet Lyrica sentetik ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam aparat ve 4 adet Şırınga ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin ardından S.Y, “uyuşturucu madde kullanmak” suçundan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Şüpheli F.A ise “uyuşturucu madde ticareti” suçundan gerekli işlemler yapılarak adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • Bolulu
    19 Kasım 2020 • 08:11
    Çok tehlikeli kimyasallar Allah kimseyi düşürmesin. Ama bu uyuşturucunun bukadar azmasındaki sebeplerin en başında alkolün bu kadar pahalı olması, Yüksek işsizlik ve Alım gücünün azlığı var. bu temel sorunlar çözmeden bunlar malesef çözülmez. Emniyet güçlerimize başarılar, siyasetcilere daha çok anlayış diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.