VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PUSU KURDUĞU HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALADI

16 Kasım 2020

..................................

Bolu’da emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Serkan Çakır inşaatına dadanıp inşaat malzemelerini çalan hırsızı yakaladı.

Aktaş Mahallesinde yaptrıdığı inşaattan sürekli malzeme eksildiğini fark eden Serkan Çakır 1 hafta boyunca inşaatın çevresinde arabanın içinde beklemeye başladı. 1 hafta sabaha kadar araba içinde pusu kuran Serkan Çakır dün inşaata birinin girdiğini fark etti. Bir müddet bekledikten sonra sessizce inşaata giren Serkan Çakır bir kişiyi kucağında inşaat demirleriyle çıkarken görünce hemen cep telefonu ile o anın fotoğrafını çekti.

“1 HAFTA PUSU KURDUM”

Serkan Çakır, “İnşaattan sürekli malzeme eksiliyordu. Özellikle demirler azalıyordu. Bir hırsızın inşaata dadandığını tahmin ettim. 1 hafta arabanın içinde pusu kurdum. Dün akşam gece saatlerinde inşaata biri girdi. Bende bir müddet bekleyip içeri girdim. Hırsız demirleri kucaklamış gidiyordu. Hemen polise haber verip kucağında demirlerle fotoğrafını çektim. Daha sonra etkisiz hale getirip polise teslim ettim” dedi.

3 yorum yapılmış
  • Ali
    16 Kasım 2020 • 07:50
    Keşke ifşalamadan önce neden hirsizlik yaptığını sorsaydın.Neyse Allah inşallah hayatına güzel bı kapı açar da vaz geçer bu mecburiyetten.Yoksaki gülerek yakaladım diye övünen çok olur kardeşim doğru yola dönersin inşallah.Çok kötü bir ders olmuş.
  • melungeon14
    16 Kasım 2020 • 11:03
    hayır ne varda suratını gizliyorsunuz.yani.herkes bilsin ve uzak dursun.yarın salıverildiğinde herkes soyulmasın.yaklaştırmasın yanına..bazen hırsızları biz yetiştiriyor ve kolluyoruz...
  • melungeon14
    16 Kasım 2020 • 11:27
    az demir almış eliyle gariban biride olabilir.ihtiyaçtanda.ekmek verip bu işlerden caydırmak lazım..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.