VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

METİN'DEN BOLU ÇİFTÇİSİNE TAM DESTEK

13 Kasım 2020

.................................

Tarım ve Orman Bakan yardımcısı olduktan sonra Bolu’ya yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Fatih Metin, ilimizdeki çiftçilere desteği devam ediyor.

Tarım anlamında Bolu’ya yapılan yatırımlarda büyük artış görülürken, Bakan yardımcısı Fatih Metin, çiftçinin tüm ihtiyaçlarıyla bizzat ilgilenerek onlara destek olmaya devam ediyor. Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin, Bolulu çiftçilerin yem bitki ihtiyacı için Bolu’ya %75 hibeli 35 ton yem bitki tohumu gönderdi. Bakanlığın yürüttüğü yem bitkilerinin üretiminin geliştirilmesi kapsamında İlimizde çiftçilere dağıtılmak üzere gönderilen 35 ton macar fiği ve yem bezelyesi çiftçilere teslim edildi. Dağıtılan yem bitkileri tohumlarının maliyetinin %75’i bakanlık tarafından ödendi.

‘ÇİFTÇİLERİMİZ İSTEYECEK BİZ YAPACAĞIZ’

Konuyla ilgili açıklama yapan Tarım ve Orman Bakan yardımcısı Fatih Metin; “Biz Bolumuza ve Bolulu çiftçilerimize bir söz verdik. Bolu ovasını hep birlikte el ele vererek yeşerteceğiz. Dörtdivan ovasından, Seben Ovasına, Mengen’den, Göynük’e, Kıbrıscık’tan Mudurnu’ya, Yeniçağa’dan Gerede’ye çiftçilerimizin ne ihtiyacı varsa seferber olacağız. Devletimizin desteği, bizlerin gayretiyle Bolu tarımı hak ettiği yere gelecek. Çiftçilerimiz isteyecek biz yapacağız ve Bolu’yu hep birlikte kalkındıracağız” dedi.    

  • METİN'DEN BOLU ÇİFTÇİSİNE TAM DESTEK
  • METİN'DEN BOLU ÇİFTÇİSİNE TAM DESTEK
  • METİN'DEN BOLU ÇİFTÇİSİNE TAM DESTEK
1 yorum yapılmış
  • geniftci
    13 Kasım 2020 • 02:35
    degerli bakanım 7 yıl ödemeli koyun projesi cıkardınız evrak vs teslim ettik bolu tarım il müdürlügünden hala bir açıklama aydınlatma yok konuya el atmanızı arz ederim saygılarımla
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.