VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KOCA'DAN ENDİŞELENDİREN UYARI

11 Kasım 2020

............................

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından uyararak pek çok kişinin, kurallara uymadığı için birkaç gün içinde Covid-19 hastası olacağını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan vatandaşları uyararak corona virüsüne karşı alınması gereken önlemlere dikkat çekti. Sağlık Bakanı Koca, Twitter’daki hesabından açıklama yaparak, Covid-19’a karşı kurallara uyulması gerektiğine vurgu yaptı. Bakan Koca, “Şu anda, pek çok kişi, kurallara uymadığı için, birkaç gün içinde Covid-19 hastası olacak. Şu anda, taşıyıcı olan pek çok kişi, kurallara uymadığı için, virüsü başkalarına bulaştırıyor” dedi.

3 yorum yapılmış
  • melungeon14
    11 Kasım 2020 • 06:06
    öyle deyeceğine çık deki bu gün ölü sayısı 3 bin hasta sayısı 10 bin tehlikedeyiz hastanelerde yer yok evinizde ölümü bekleyeceniz ölüyoruz.de bakalım millet biraz korksun bizim millet ozaman anlar..
  • Keskin
    11 Kasım 2020 • 09:55
    Sn Bakan göreviniz pek çok kişinin birkaç günde Covid olacağını haber vermek değil salgını engelleyecek tedbirleri almak aldırmak
  • Dorucu
    11 Kasım 2020 • 23:59
    Keskin:adam salgının başından beri uyarıyor her türlü tedavi yöntemini hazırladı ağzınızda maske burnunuz ortada napacak adam daha gelip burnunu mu kapatacak biz uyucaz kurallara ayrıca yasakları kastediyorsan o bilim kurulunun işi sağlık bakanının değil
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.