VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MAÇIN ARDINDAN ENGİNER'DEN AÇIKLAMA

8 Kasım 2020

...................................

Akhisar'a kazanmak için geldiklerini kaydeden Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "İyi hazırlandığımız bir maçtı. Buraya kazanmak için geldik. Bu haftaya kadar kazanamamıştık. Bu hafta bunu burada tersine çevirmek istiyorduk" dedi.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Erginer "Maça iyi başladık. Kalemizde neredeyse ilk pozisyon gol oldu. İlk yarıda üstün oynayan taraf genel anlamda bizdik. Zaman zaman hem bireysel hatalarımız oldu. Kolay gol yeme alışkanlığımızı bu maçta da devam ettiren bireysel hatalardan çok basit goller yedik. Deplasmanda bu kadar bireysel hatayla ucuz gol yemememiz gerekli. İkinci yarıya baktığımızda oyunun kontrolü tamamen bizim tarafımıza geçti. Dönen topları aldık, iyi hücumlar yaptık. Ama biraz üretkenlikte sorunlarımız var. Final paslarında sorunlarımız var. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Milli araya buradan 3 puan alarak çok moralli başlamak istiyorduk. Ama geriden gelerek bir puan da olsa aldık. Şu milli maç arasını çok iyi değerlendirip artık her geçen hafta üstüne koyarak ilerlemek istiyoruz" dedi.

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    8 Kasım 2020 • 09:44
    yazık havaya hoca parası veriyoruz..bizim hocalar varken nasıl olsa bizimkide yenilecek-fatih terimde olsa yenilecek kadro ve elindeki malzeme öyleyken..
  • Agop
    8 Kasım 2020 • 09:49
    Takım birbirini tanıdıkça daha iyi olacak yeterki hırsımızı mücadele gücümüzü kaybetmeyelim
  • Hakan
    8 Kasım 2020 • 22:54
    Hocam güzel oynadık ama 2 NUMARA 5 para etmez bunu gör lütfen
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.