VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN ALBAYRAK İSTİFA ETTİ!

8 Kasım 2020

.................................

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Instagram hesabından yayınladığı açıklamada, istifa ettiğini duyurdu. Albayrak açıklamasında, "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım" dedi. Berat Albayrak'ın istifası henüz doğrulanamaması hesabının hacklenmiş olabileceği iddialarını ortaya attı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı, açıklamanın ardından Albayrak'ın Twitter hesabı silindi. Konuya ilişkin bakanlıktan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.Berat Albayrak'ın sosyal medyadan istifa ettiğini duyurmasının ardından, danışmanları kendisine ulaşmaya çalışıyor. Ancak gün boyu Erdoğan'ın programlarına dahi katılmayan Albayrak'a ulaşılamıyor.

İSTİFASI HENÜZ DOĞRULANMADI

Televizyon kanalları Berat Albayrak'ın istifa haberini henüz vermedi. Bunun nedenleri arasında Berat Albayrak'ın istifasının henüz doğrulanamamış olması iddiaları ortaya atılıyor. İstifa kararını İnstagram hesabından duyuran Berat Albayrak'ın twitter hesabı da silindi. Berat Albayrak'ın henüz istifasının doğrulanmaması hesabının hacklendiği iddialarına neden oluyor.

İŞTE ALBAYRAK'IN O AÇIKLAMASI

Albayrak’ın resmi Instagram hesabından yayınlanan açıklaması ise şöyle: "Kamuoyunun dikkatine.. Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım. Bundan sonraki süreçte artık zamanımı uzun yıllardır zorunluluktan ötürü ihmal ettiğim ve bana desteğini hiçbir zaman esirgemeyen annem, babam, eşim ve çocuklarıma ayıracağım. Çok büyük hedeflerle çıktığımız bu yolculukta gerçekleşecek olan bayrak değişimiyle yeni gelen arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine her zamankinden daha kararlı ve emin adımlarla devam edeceklerdir. Enerjide olduğu gibi Ekonomi'de de ektiğimiz tohumlar çokta uzak olmayan bir gelecekte koca koca çınarlara dönüşecek ve ülkemizi tam bağımsızlık hedefine ulaştrdığına şahit olacağız inşaallah. Bundan en ufak bir şüphem yoktur. Bu 5 yıllık süre zarfında benimle bu zor ama kutsal yükü yüklenen tüm yakın mesai arkadaşalarıma teşekkür ediyorum. Çokça hakkım geçmiştir haklarını helal etsinler. At izinin it izine karıştığı, Hak ve batılı ayırt etmenin zorlaştığı böyle çetin bir zamanda bizlerin samimiyetine inanarak dua eden her bir vatandaşımızdan Rabbim razı olsun.
Türkiye tarihindeki belkide en kritik dönemlerden sayilacak olan bu 5 yllık süre zarfinda ülkeme ve ümmete hizmet etmeyi bana nasip eden Rabbime sonsuz hamdolsun. Gaybi, kalpleri ve hakiki niyetleri bilen mutlak güç sahibi Cenab-ı Allah bizleri Sirat- Müstakim'den ayırmasın.
Sonumuzu hayreylesin..
Berat Albayrak"

  • BAKAN ALBAYRAK İSTİFA ETTİ!
1 yorum yapılmış
  • melungeon14
    8 Kasım 2020 • 12:57
    kimse yorum yapamıyor...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.