VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"TANJU ÖZCAN’IN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRİYORUZ"

6 Kasım 2020

........................................

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin Bolu Belediye Başkanı  Tanju Özcan’ın projeleriyle ilgili desteği verdiklerini kaydederek, “DSİ kanalımızın kapalı sisteme geçişi ve benim de taahhüt ettiğim bir projeydi ve bu projenin aynısını Tanju Bey’de düşünmüş. Bu noktadaki talebini iletti biz de olumlu karşıladık ve şu an kanalı kapatma noktasında çalışmamız devam ediyor” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin ‘Cemiyet Sohbetleri’ programında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın da projeleriyle ilgili desteği verdiklerini kaydeden Metin, “Bolu’dan normal vatandaşımız olmak üzere STK’lar ile de kent ile ilgili kim olursa yardımına hazırım. Buna Bolu belediye başkanımız da dahil. Çünkü Bolumuz hizmetleri siyaset üstü. Siyasetçiler, hepimiz Bolu’ya hizmet için çaba sarf ediyoruz. Bu hizmete tabi olarak vatandaşımızın karşısına çıkıyoruz. Siyasi rakip olması bir yana Bolumuzun geleceğine yönelik her türlü olumlu, pozitif, herkesin ortak kararıyla, ortak desteğiyle yapılacak her türlü çalışmada biz destek oluruz. Bolu Belediye başkanımızın Ankara nezdinde Bolumuza hizmet noktasındaki taleplerine olumlu karşılık veriyoruz. Bulunduğumuz Nilüfer Parkın yakınında DSİ kanalı vardı. Bu kanalımızın kapalı sisteme geçişi ve benimde taahhüt ettiğim bir projeydi ve bu projenin aynısını Tanju bey’de düşünmüş. Bu noktadaki talebini iletti bizde olumlu karşıladık ve şu an kanalı kapatma noktasında çalışmamız devam ediyor” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Muhsin
    10 Kasım 2020 • 22:39
    Kanal boyu yapılan çalışmaları izliyorum.Bu çalışmalar güzel şehrimiz için çok gerekliydi.Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.