VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BESTE YARIŞMASINA BOLU'DAN JÜRİ

5 Kasım 2020

....................................

HABER- Ayşe Songül Erhan

Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “TBD-HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması” bu yıl pandemi nedeniyle elektronik ortamda yapılacak. Yarışmada daha önce sayısız ödüller alan Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ABD Öğretim Üyesi Dr. Yavuz Durak'da jüri üyeleri arasında yer alacak.

Türkiye’nin en uzun soluklu müzik yarışması olan “TBD-HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması” her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Bilişim Derneği Bilişim Etkinlikleri kapsamında gerçekleştiriliyor. Pandemi nedeniyle yarışmanın eleme ve final aşamaları elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk defa başvurular videoya kaydedilmiş eserlerle yapılacak. 

TOPLAM ÖDÜL 15 BİN TL 

Bugüne kadar amatör, profesyonel binlerce besteci ve müzisyen için fikir alışverişi ve etkileşim ortamı yaratan TBD-Halıcı Bilgisayarla Beste Yarışması, 27 yıldır Bilişim Etkinlikleri kapsamında düzenleniyor. Yarışmada besteciler sözsüz ve özgün üretimlerini görüntülü olarak kaydedecekler ve 30 Kasım’a kadar internet üzerinden ulaştırabilecekler. Herhangi bir tema ve tür kısıtlaması bulunmayan yarışma herkese açık ve katılım ücretsiz. Yarışmada birinciye 4 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin 500 TL, finale kalan diğer yedi yarışmacıya bin’er TL olmak üzere toplam 15 bin TL ödül verilecek. Ayrıca tüm finalistlere çeşitli yazılım ürünleri hediye edilecek.

BAİBÜ ÖĞRETİM ÜYESİ JÜRİDE

Garo Mafyan'ın başkanı olduğu yarışma jürisinde İzzet Öz, Şeref Oğuz, Hakan Özer, Borga Parlar, Mehmet Okonşar, Artun Ertürk, Yavuz Durak, Rahmi Aktepe ve Emrehan Halıcı yer alıyor. Ayrıca bu yıl müzik yazılımı dünyasının uluslararası alanda da önemli isimlerinden olan; Dr. Ufuk Önen, Bülent Bıyıkoğlu, Murat Yücel ve Ufuk Polat da teknik jüri olarak görev alacak.

( https://beste.halici.com.tr/2020/anasayfa/ )

  • BESTE YARIŞMASINA BOLU'DAN JÜRİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.