VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİRİP GİTTİLER"

30 Ekim 2020

................................

Geçtiğimiz Temmuz ayında Mudurnu’nun Alpağut Köyü’nde çıkan yangın felaketinde iki çocuğunu kaybeden ve evi tamamen kullanılmaz hale gelen Cemal Bekil ve ailesine, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın talimatıyla yapılan yeni evin inşaatı bitti.  Alpağut Köyü Muhtarı İmran Çetin , “Yangından sonra buraya çok insan geldi. Hepsi başsağlığı diledi, fotoğraf çektirdi ve gitti. Allah Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’dan razı olsun” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Temmuz ayında Mudurnu’nun Alpağut Köyü’nde çıkan ve iki çocuğun hayatını kaybettiği yangında acılı aileye başsağlığı ziyaretinde bulunmuş ve ziyarette Cemal Bekil ve ailesine ev ile ilgili üzerlerine düşenin fazlasını yapacaklarını belirtmişti. Aradan 3 ay gibi kısa bir süre geçmesinin ardından Bekil ailesinin yeni evi tamamlandı. 

 “ALLAH BİZE NASİP ETTİ VE CEMAL BEY VE AİLESİNE YENİ BİR EV YAPABİLDİK”

Hem evde incelemelerde bulunmak hem de acılı aileyi ziyaret etmek amacıyla Bolu Belediye Meclis Üyesi Ergün Temel ile birlikte Alpağut Köyü’ne giden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, burada yaptığı konuşmada, “14 Temmuz’da burada çok acı bir olay yaşanmıştı. İki kardeşimizi de kaybettik burada çıkan yangında. Sonrasında biz buraya geldik ve dedik ki gideni geri getiremeyiz ama ev ile ilgili mağduriyeti hep birlikte gidereceğiz ve ne gerekiyorsa üzerimize düşeni yapacağız demiştik. Allah nasip etti ve biz üzerimize düşeni yaptık. Bugün de bu ev tamamlanmak üzere, sadece laminantları kaldı ve zannediyorum 10 gün içerisinde Cemal Bey ailesi ile birlikte burada huzur içerisinde yaşayacaklar. Bu konuda destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ayrıca Belediye Meclis üyemiz Ergün Temel Bey’e de ayrıca teşekkür ediyorum. Sağ olsun en başından itibaren çok ilgilendi” dedi.

MUHTAR İMRAN ÇETİN “HERKES GELDİ AMA SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİRİP GİTTİ”

Ziyarette gerçekleşen sohbet arasında Alpağut Köyü Muhtarı İmran Çetin, “Yangından sonra buraya çok insan geldi. Hepsi başsağlığı diledi, fotoğraf çektirdi ve gitti. Hiç kimseden ne bir yardım ne de bir destek görmedik. Allah Bolu Belediye Başkanımız Tanju Özcan’dan razı olsun. Tamamen kendisinin çabalarıyla kısa sürede bu ev bitirildi ve Cemal Bekil ve ailesine teslim edildi” diye konuştu.

BAŞKAN ÖZCAN, “BİZ HER ZAMAN SÖZÜMÜZÜN ARKASINDA DURDUK”

Muhtar Çetin’in bu sözleri üzerine konuşan Başkan Özcan, “Tabi ki imkanlarımızı hep birlikte paylaşacağız. Geçtiğimiz günlerde Kuzfındık Köyümüzde de çok büyük bir yangın çıktı. Orada da merak etmeyin dedik elimizden gelenin fazlasını yapacağız dedik. Oradaki köylü halkı da ‘Burada söyleyip de yarın unutmayın’ dedi bana. Biz bugüne kadar öyle bir şeyi asla yapmadık ve hiçbir zaman da yapmayız. Biz her zaman sözümüzün arkasında durduk” dedi.

 

  • “SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİRİP GİTTİLER"
  • “SADECE FOTOĞRAF ÇEKTİRİP GİTTİLER"
5 yorum yapılmış
  • baskan
    30 Ekim 2020 • 05:41
    Tanju Bey adamın dibisin
  • Yalcinentrkbyksn
    30 Ekim 2020 • 13:54
    Büyüksün baskan
  • yuksel14
    31 Ekim 2020 • 00:32
    gerçekten belediyenin işi olmayan yere el atmış.devletin işine bir il belediyesi el atmış.bu tür insanlar lazım.başkan diyebileceğimiz adamlar değil.muhtaca ihtiyacı olanlara.zor durumdakilerine afet görenlere koşacak koltuk sahiplerine ihtiyacımız var.guru gürültü.reklem yapan koltuk sahiplerine ihtiyacımız yok...
  • Herhangibiri
    31 Ekim 2020 • 04:43
    Kim ne derse desin Tanju başgan çalışıyor. Bunu herkeste görmeye başladı.
  • Dozerci
    31 Ekim 2020 • 06:41
    Rabbim güle güle oturmak nasip etsin tanju başkanım güzel insansın
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.