VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BELEDİYE İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ"

29 Ekim 2020

.....................................

HABER- Ayşe Songül ERHAN

İYİ Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Millet ittifakı olarak, CHP ile belediye çalışmalarında, güzel bir uyum yakaladıklarını belirterek, “Bolu’ya hizmet, hem de ittifakın ruhuna aykırı olmamak kaydıyla çalışmalarımıza uyum içerisinde devam ediyoruz. Zaman içerisinde farklı pozisyonlarda, farklı görevlerde birçok İYİ Partili arkadaşımızı da görebilirsiniz” dedi.

Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Cumhuriyet gazetesine açıklamalarda bulunana İYİ Parti Bolu İL Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu ziyaretini değerlendirdi. Örnekbaş, özel sektörlerdeki genel konjonktürel yapıyla ilgili Bolu’nun  sorunlarını dile getirdiklerini anlatarak, “Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiyle yaptığımız istişarelerde,  büyük bir özveriyle parti çalışmalarımızı yoğunlaştırdığımızı, sahada bir yandan üye kayıtları yaparken, bir yandan da vatandaşın dertlerini dinleyip, raporladığımızı anlattık. Ayrıca, Bolu Merkezde, ilçelerinde, köylerinde yapılan ziyaretlerimizde, şehrimizin sanayi, tarım, turizm, eğitim,  sağlık, tavukçuluk gibi sektörlerdeki genel konjonktürel yapıyla ilgili Bolumuzun sorunlarının, pandemi öncesi, pandemi dönemi ve sonrasında vatandaşlarımızın,  hükümetimizin devreye aldığı ekonomik istikrar adı altındaki paketlerden ne derece faydalanıp, faydalanamadıkları konusunda yaşadıkları sıkıntıları, meclis kürsüsünde, siyasi platformlarda, özellikle Bolu bölgesi özelinde dile getirilmesi konusundaki taleplerimiz de genel başkanımıza iletildi” diye konuştu.

BELEDİYE İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Örnekbaş, millet ittifakı ortağı CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile uyum içerisinde çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Bolumuzun sorunları hepimizin sorunlarıdır. Parti olarak bu çalışmalarımız devam edecektir. Belediye Başkanımız Tanju Özcan ise, genel başkanımıza merkezi hükümetin, kendilerini çoğu zaman yok saydığını, çalışmaları esnasında zaman zaman engellemelerle karşılaştıklarını, bu gibi konuların siyasi ortamlarda gündeme getirilmesi konusunda destek istedi.  Ayrıca CHP, İYİ Parti ittifakında belediyede tam bir uyum içinde çalışıldığını,  belediyeyi birlikte yönettiğimiz konusundaki düşüncelerini de ifade etmiştir”

SİYASAL DENGEYİ ETKİLEYEN GÜCE SAHİBİZ

Bolu Belediyesi’de ikinci bir İYİ Parti’li başkan yardımcısı olacağı konusunda kamuoyunda çıkan söylentilere cevap veren Örnekbaş, “Bildiğiniz üzere, kamuoyunda birçok şey konuşuluyor. Ama doğru, ama yanlış. Şu anda Millet ittifakı olarak, CHP ile belediye çalışmalarında, güzel bir uyum yakaladık. Zaman zaman yanlış bulduğumuz, yada sıkıntılı gördüğümüz konuları kendileriyle paylaşarak, hem Bolu’ya hizmet, hem de ittifakın ruhuna aykırı olmamak kaydıyla   çalışmalarımıza uyum içerisinde devam ediyoruz. Zaman her şeye gebedir. Zaman içerisinde farklı pozisyonlarda, farklı görevlerde birçok İYİ Partili arkadaşımızı da görebilirsiniz. Bu son derece doğaldır. Çünkü biz Parti olarak siyasal dengeyi direkt etkileyen bir güce sahibiz ve bu gücü de milletimizin teveccühünden alıyoruz. Nihayetinde yerel seçimlerde birlikte mücadele ettik, birlikte başardık, birlikte kazandık. Tabi ki gücümüz dahilinde bazı taleplerimiz oldu ve olmaya da devam edecektir. Ama bir şu andaki siyasi konjonktür gereği biz Millet ittifakını temsil etmekteyiz. Uyum içerinde Bolu’ya ve ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • Izzet
    30 Ekim 2020 • 03:55
    Sonuna kadar cumhur ittifaki.Geridekiler gerici ve geride kalacaklar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.