VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

“2020 HEDEFLERİMİZE ULAŞTIK”

29 Ekim 2020

....................................

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, 2020 yılı içerisinde hedeflerine ulaştıklarını vurgulayarak, “4 yılda 350 kilometre içme suyu borusu döşeyerek rekor kırdık. KÖYDES ödenekleri kapsamında bütün planlamalar özellikle yol noktasında bitti. Kanalizasyon çalışmalarında son noktalara geldik. İçme suyu noktasında da yüzde yetmiş tamamlandı” dedi.

İl genelinde yol, su, kanalizasyon ve alt yapı çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri kentin her noktasındaki eksiklikleri gidermek için mesai harcıyor. 2020 yılındaki planlanan asfalt çalışmalarını bitirdiklerini belirten Yüceer, “Yol konusunda bir yılda 400 kilometre asfalt yapma potansiyelimiz var. Bu yıl planlamamız 300-320 kilometre civarındaydı. Hepsi de bitti. 8 kilometre Devlet Su İşleri’nin talepleri doğrultusunda Gölköy’e asfalt yapıldı. 2 buçuk kilometre civarında da Mudurnu Belediyesi’nin talebi doğrultusunda Mudurnu’da asfalt yaptık. Bunlar da dahil olmak üzere bütün asfalt planlamalarımızın hepsini bitirdik” diye konuştu.

“İÇME SUYU PROJELERİNİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI”

Yüceer, kanalizasyon, içme suyu ve yol çalışmalarında gelinen son noktayı da açıklayarak şunları söyledi; “2019 yılı bizim KÖYDES ödeneğimiz il genelinde 32 milyon TL. 2020 yılında pandemiden dolayı yaşanan ekonomik sıkıntılara, zor şartlara rağmen geçen yılki bütçe kadar bir bütçe geldi. Allah devletimizden razı olsun. KÖYDES ödenekleri kapsamında bütün planlamalar özellikle yol noktasında bitti. Kanalizasyon çalışmalarında son noktalara geldik. İçme suyu noktasında da yüzde yetmiş tamamlandı. Verimli bir yıl olduğunu düşünüyorum.”

“350 KİLOMETRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ”

350 kilometre içme suyu borusu döşediklerinin altını çizen Yüceer, “480 köyün tamamında içme suyu irsale hattı, içme suyu deposu, içme suyu şebekesi mevcut. Son 4 yılda devlet muhtar iş birliği ile sadece merkez ilçede ihale ile yaptırdığımızın dışında 350 kilometre içme suyu borusu döşedik. Bu devasa bir sayı. Kanalizasyon noktasında da merkez ilçe olarak çok iyi bir noktadayız. Son 5-6 yıl içinde yapılan çalışmalar neticesinde Bolu havza bazında kolektör hattını oluşturarak Gökçesu yolu üzerinde arıtma sistemimizi kurduk. Şu an çalışıyor. Son bir ana hattımız kaldı, onu da önümüzdeki süreçte tamamlamayı düşünüyoruz. Bunu da yaptıktan sonra Bolu’nun havza bazında tamamlamış olacağız” şeklinde konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.